Ana Ivanovic vs. Jelena Jankovic

• Začetnik teme Začetnik teme San-1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ana ima stil igre koji je lepši za gledanje, napada, kratki poeni i sl... Ali kada joj to zakaže onda je ko muva bez glave. E to je velika prednost JJ. Zato mi je ona i draža od Ane. Mada mislim da je Ana sa svojom karijerom završila...

Ajd da ima 28-29 god pa da kažeš da je završila karijeru,ali ovako...mislim da se grdno varaš.
Jelena ne zna gde bi pre dal u kreatore dal u glumice još malo pa će i avione da projektuje i da ima svoj "leteći" talk show. Bolje bi joj bilo da se više druži sa reketom,da zadrži to svoje famozno prvo mesto.

da nemamo dve, tu jednu bi takvu kakva je obozavali. ali dobro, to nije moj problem...

obe devojke su nam donele mnogo radosti... nikada necu zaboraviti himnu u parizu koju nam je ana pristuila- najezio sam se sav... a necu ni jelenino gazenje i seriju titula kojim je osigurala tek 9. upraznjeno mesto za najbolju teniserku na kraju godine...

obe su nam dale vishe nego 99% ljudi. i neka rade sta god zele, sta god ih cini srecnim- vec sam im dovoljno zahvalan! :)

Obema svaka čast, ali meni se Jelena Janković više sviđa jer je "otresita" .... Ana Ivanović je prelepa, ali kada progovori pokvari utisak ... nekako "gvacavo" i "njanjavo" priča, kao da tri dana nije jela ništa ... trebala bi da se ugleda na Jelenu ... koja priča "čvrsto", jasno i glasno ..... !

da nemamo dve, tu jednu bi takvu kakva je obozavali. ali dobro, to nije moj problem...

obe devojke su nam donele mnogo radosti... nikada necu zaboraviti himnu u parizu koju nam je ana pristuila- najezio sam se sav... a necu ni jelenino gazenje i seriju titula kojim je osigurala tek 9. upraznjeno mesto za najbolju teniserku na kraju godine...

obe su nam dale vishe nego 99% ljudi. i neka rade sta god zele, sta god ih cini srecnim- vec sam im dovoljno zahvalan! :)

:klap:

^ Dal' da se smejem il' da placem....

Ti si do juce pisao po svim mogucim temama kako jedva cekas da Jelena Jankovic rasturi Anu, prepires se sa svima i dopunjujes tudje komentare (!!!) sto automatski znaci da svaki anti-Ana post lezerno demantujes...to nije moj problem, ima ovde nadleznih, ali cemu sad to podrzavanje posta Polarnog mede, kada si ti prvi ovde za pljuvanje Ane...

Ja postujem obe teniserke, to sam u nekoliko navrata napomenuo, e sad jedna mi se vise dopada, i to je sasvim ok...ali da pljujem Jelenu?! Pa nije ona iz Mauritanije, pa da je mrzim...

Ti si do juce pisao po svim mogucim temama kako jedva cekas da Jelena Jankovic rasturi Anu, prepires se sa svima i dopunjujes tudje komentare (!!!) sto automatski znaci da svaki anti-Ana post lezerno demantujes...to nije moj problem, ima ovde nadleznih, ali cemu sad to podrzavanje posta Polarnog mede, kada si ti prvi ovde za pljuvanje Ane...

Ja postujem obe teniserke, to sam u nekoliko navrata napomenuo, e sad jedna mi se vise dopada, i to je sasvim ok...ali da pljujem Jelenu?! Pa nije ona iz Mauritanije, pa da je mrzim...
sta ti imas protiv mauritanaca? :P

Ja to jesam pisao , i ja nevolim anin stil igre, ponasanje itd.. ali nikad nisam rekao da je nepostujem, mozda kad je pobedila JJ na Fo al to je u zaru besa bilo:mrgreen: inace postujem je za njene uspehe

Obema svaka čast, ali meni se Jelena Janković više sviđa jer je "otresita" .... Ana Ivanović je prelepa, ali kada progovori pokvari utisak ... nekako "gvacavo" i "njanjavo" priča, kao da tri dana nije jela ništa ... trebala bi da se ugleda na Jelenu ... koja priča "čvrsto", jasno i glasno ..... !

Ako ćemo ko kako priča, Jelena priča kroz nos,kao da joj je večito zapušen, koji je kao operisala zbog devijacije.

Kao teniserka draza mi je JJ,vise mi se svidja njen stav,Ana me veoma nervira kada pocne da gubi jer sva postane nekako njanjava i cmizdrava....

A van terena mi je draza Ana,zbog celokupnog ponasanja....

A koja je bolja teniserka....Pa o tome se moze pricati kada i jedna i druga pokazu sve sto imaju,zavrse karijere,pa se onda uporede...

Poslednja izmena:

Back