Ana i Jelena na prijemu kod Klintona

Да ли Ана Ивановић треба и даље да игра за репрезентацију Србије?

• Да

• Нисам сигуран/на

• Не

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Е, да умал' не заборавих, опет, још само...
Набавите моју књигу, "Повратак кошаве...", па се мало научите правом патриотизму:

6569kosava-izlog-belic-smanj3.jpg

Ћао за данас! :bye:

Drugo je tenis. To je najtezi sport.

:hahaha::hahaha:
Tenis je em najlaksi sport,em ga samo pohadjaju deca imucnih roditelja.

Tesnis je toliko laksi sport od svih ostalih da ga uopste ne treba smatrati za sport.

A fora je u tome sto sam ja tu cinjenicu skoro izneo,a ti bas uvek moras da opalis najgoru glupost.......ko da je smisljas :hahaha:

tenis tezi od fudabala :hahaha::rotf::hahaha::rotf::hahaha:

Treba ti zabraniti kontakt sa ljudima..........verovatno ga i nemas sem na krstarici :hahaha:

nisi odgovorila milunka kakvu srbija ima korist od ovoga.

ko po obicaju si pobegla kad si ostala bez argumenata i prilepila reklamu za svoju shit knjigu .

ja koliko znam pravilnikom foruma je zabranjeno reklamiranje i ne bi trebala to da radis....

kazi iskreno jesi uspela da prodas dosad , makar 100 primeraka te svoje knjige?

Pa to.

Serendala srceparateljno o bombama i bazenima i teskim uslovima i ovamte-onamte, a sad ushiceno prica o sportskom talentu coveka koji ju je nabio u taj bazen i te podrume dok joj on drzi ruku na dupetu.

Iz srpske perspektive ovo moze samo ili totalna ljiga ili glupi debil. Medjutim, reklo bi se da ona stvari uopste ne posmatra iz neke srpske perspektive, i da joj je ovo bila samo kul sansa za fotkanje zbog koje su se poradovao njen PR tim.

Ne vredi od Ane ocekivati da bude Srpkinja, to je jasno. Ni ne mora ako joj to nista ne znaci. Ja je gledam je-bo-zovnosti radi, i dosta.

:hahaha::hahaha:
Tenis je em najlaksi sport,em ga samo pohadjaju deca imucnih roditelja.

Tesnis je toliko laksi sport od svih ostalih da ga uopste ne treba smatrati za sport.

A fora je u tome sto sam ja tu cinjenicu skoro izneo,a ti bas uvek moras da opalis najgoru glupost.......ko da je smisljas :hahaha:

tenis tezi od fudabala :hahaha::rotf::hahaha::rotf::hahaha:

Treba ti zabraniti kontakt sa ljudima..........verovatno ga i nemas sem na krstarici :hahaha:

Vidim da nisi interesantan za raspravu nikom, niko te ne cita, ne citira... aj evo ja cu da te citiram :)

ovo kad postigne neko od ovih velikih dušebrižnika, neka se jave

Bravo sakupljacu markica :)

Pogledajte kako je ponosna, ponosna Srpkinja dok svira himna, ponosna i sa klintonom. Pogledaj kako lepu nogu ima. Pogledaj je kako je lepa kao zvezda a nasa.

A ovi smradikali neka crknu jer su u gestu Jelene i Ane uvideli da njihova sevrenokorejska samoizolacionisticka i nerazumna politika nema prodju.

Najgore sto im je to skoro i nikolic bacio u oci. :D Dakle sam njihov radikal. :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back