Ana Brnabić: Pad nadstrešnice je diverzija!

• Začetnik teme Začetnik teme pop80
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ana Brnabić je u naletu besa i očaja, jer zna da se njoj i ostalim naprednjacima kroje prugasta odela, počela da daje krajnje opasne izjave.
Kaže da je pad nadstrešnjice diverzija!!!
pa ja vam pricam da je u diverziju [znao je unapred da ce se izvrsiti] umesan bivsi premijer MILOS V. jos od kada je pretio da mogu i 1555 da pobiju umesto 15 [tada], i opet ne padaju sa vlasti - na tv-u je to pricao, potpuno samouveren

ETO SADA GA I ANA TERETI, ko zna ko je sve umesan, ili je ovo priznanje?

a motiv je jasan - litijum

dajte da policija ispita bivseg premijera sve ce propevati, i ko je narucilac, i koga su angazovali, SVE! ON SVE ZNA! U STVARI VBA DA GA GEPEKUJE, I RESENA KRIZA

Tajming nesrece je cudesan.

Pala je par nedelja pre pustanja brze pruge do SU cime bi se povezali BG-SU-BDP, a zna se da je EU stopirala Madjarima krak prema Srbiji zbog kineskih izvodjaca.

Ali ko bi i kako mogao uciniti da ona bas tada padne?

Mozda je Djajic nesto prckao.

Pruga do SU jos nije zavrsena,kako je onda nadstresnica mogla da padne par nedelja pre?

1755523296863.png

SAVETNIK BRNABE!!!!!

Tajming nesrece je cudesan.

Pala je par nedelja pre pustanja brze pruge do SU cime bi se povezali BG-SU-BDP, a zna se da je EU stopirala Madjarima krak prema Srbiji zbog kineskih izvodjaca.

Ali ko bi i kako mogao uciniti da ona bas tada padne?

Mozda je Djajic nesto prckao.

Како би се онда повезали са Будимпештом, кад је мађарски део стопиран, и неће бити завршен још 2 године?

Пре ће бити да је чудесно то како је неки брав одлучио да још мало штрпне поред надуваних цена, и да не одради посао како треба.

Након овог наступа, морала би да буде званично позвана да пред тужилаштвом да изјаву о сазнањима која поседује.
Ако одбије, то је једна врста кривичне радње: прикривање доказа
Ако каже да нема доказа, то је друга врста кривичне радње: изазивање панике + лажна пријава
Ako je i bila diverzija, da pretpostavimo, onda mora da odgovara sluzba bezbednosti.

Samo botovi i ne mnogo pametni mogu da se pale na ovu glupost.
Da je ovo stvarno bio terorizam i diverzija, ne bi se skidali sa TVa. Žvala bio bio na TVu bez prestanka, i dežurni stručnjaci na Pinku i Informeru bi prdeli non stop o tome
ti se u psihologiju razumes kao marica u...

kriminalci, lopovi, itd, vicu drz'te lopova, djitlera npr., a oni su zapravo krivi, najveci lopovi - kako to ne razumes? i zato se brnaba oglasava, bivsi premijer milos i ko zna ko sve nije je umesan u diverziju otsecanja ankera-kotvi, upravo da bi sve palo - znali su da ce pasti, nemoj da se lazemo vise

zato brnaba unapred optuzuje ko zna koga, jer se obruc steze, a policijaci ce da lete iz stanova koje su dobili za 500 evra, sada ce vojska da preuzme vlast u srbiji, ovima gori pod nogama! ne znam, ali za diverziju ovakvog obima mislim da je dozivotna robija, zato ce da beze, milosa v., CELAVOG pratiti obavezno

Ако су у старту сумњали на тероризам, зашто су колико сутрадан почистили место трагедије?
Логичније би било да излазе форензичари и судски вештаци и да недељама испитују све то.
АЛи, не.
nije sutradan vec su odmah pocistili.

Posle 9 plus meseci opet vrte neku laž. Jel su zaboravili da su vec gurali ovu priču?
Od nije rađena rekonstrukcija, do toga da samo taj deo nije, Tito je kriv, rađeno je ali ne zna se ko, terorizam i onda nista nije rađeno.
Jel su i prokop radili teroristi?
Tako je, gurali su i pre a ljudi to zaboravljaju.

Како би се онда повезали са Будимпештом, кад је мађарски део стопиран, и неће бити завршен још 2 године?

Пре ће бити да је чудесно то како је неки брав одлучио да још мало штрпне поред надуваних цена, и да не одради посао како треба.

malo je verovatno, ja samo kazem da ne treba iskljuciti ni jednu mogucnost.

Danas ima raznih tehnologija da se ucini da nesto padne.

ti se u psihologiju razumes kao marica u...

kriminalci, lopovi, itd, vicu drz'te lopova, djitlera npr., a oni su zapravo krivi, najveci lopovi - kako to ne razumes? i zato se brnaba oglasava, bivsi premijer milos i ko zna ko sve nije je umesan u diverziju otsecanja ankera-kotvi, upravo da bi sve palo - znali su da ce pasti, nemoj da se lazemo vise

zato brnaba unapred optuzuje ko zna koga, jer se obruc steze, a policijaci ce da lete iz stanova koje su dobili za 500 evra, sada ce vojska da preuzme vlast u srbiji, ovima gori pod nogama! ne znam, ali za diveriju ovakvog obima mislim da je dozivotna robija, zato ce da beze
Vojska slusa Vucka, ko i murija. Tako da 5 oktobar nece da se desi, gradjanski rat se bliži.

ANica optužuje sve i svasta jer nemaju više šta da izmisle.

Dokaze su sklonili i pravili se ludi, dakle nikakva diverzija, samo nestručnost, nemar i nerad.

PRESTANITE DA SE SPRDATE, DIVERZIJA JE IZVRSENA SA KROVA, GDE SU ANKERI OTSECENI, ko zna koliko ranije, pre pada, kada su se sajle izvukle, i to ne odjednom, vec postepeno

meni kada bi dali milosa sve bi propevao, ubedjen sam da je znao unapred, ili bar pre gostovanja u emisiji, a posle zlocina

sada se i brnaba uspanicila i optuzuje ko zna koga, nju zena/oficir da ispituje

Poslednja izmena:

Back