Amy Winehouse

Devojka genijalno peva.

Oba albuma su joj sjajna,bio sam odusevljen. Da,ponasanje joj nije bas najsjajnije,ali.. Muzika je strava. A i deluje mi kao simpa osoba.

Najjace pesme su mi Tears Dry On Their Own, Love is a losing game,Back to Black,I'm no good.. :)

Pitam se kako ce da prodje sledeci album..

Sacu da pustim Tears Dry On Their Own
Ko bi rekao nije original...O.o
Mislim,reci jesu,ali se provlaci ista tema kroz njenu pesmu...

Ja nisam znala,tek sam skoro cula tu pesmu na nekom radiju pa mi se ucinilo poznato..:D
Ali dobro,ipak su njene pesme sve u stilu nekog soula 60-ih...

Poslednja izmena:
Ja obozavam Amy Winehouse ima odlicnu muziku i volim je slusati a to za njene probleme nije vazno sigurno ce uskoro izaci iz njih ali cinjenica je da pored toliko problema ona odlicno peva!!!

Evo jednog teksta iz novina koji najbolje opisuje ovu pevaljku.

oronula narkomanka,cuvena Ejmi Vajnhaus, koja vec jace od godinu dana ne silazi sa naslovnica i TV stanica. A zasto? Zato sto se razbija od raznih droga, pa onda napravi sranje, pa se onda svi kao krste "au,nadrogirala se i napravila sranje,ju,ju,ju". A pozadinska prica je uvek ono nedotupavno "ali steta,ona je taaaako talentovana,pesme su joj tako dubooooke". Znate sta,nije talentovana,osim za fiksanje,a pesme su joj zivi krs,samo izgledaju dobro pored jos vecih krseva na zapadnjackoj estradi. Ko hoce da slusa muziku neka pusti Motorhead, a ko hoce da gleda dobre ******....pa sigurno Ejmi nije dobra pichka. Zato Ejmi umri vise, ******! Bespotrebno zauzimas prostor koji zauzimas i zasrmdjujes okolinu.

Gde si bre nasao ovaj tekst ili si ga ti mozda napisao? U svakom slucaju treba da te je sramota. Idi jedi govna na nekom drugom mestu... I otkud ti obraz da je nazivas pevaljkom?! Ja ne znam ko si, ali nije mi potrebno vise od ovoga sto si napisao da shvatim da si djubre.

Buuuu!!!

winehorsebe3.jpg

I kao ovakva karikatura na slici primamljivija je od tvog avatara, brate. Nemam reci i ne znam sta bi ovo buuu trebalo da ti znaci, osim da nisi prevazisao klinacki period. Sada bi ja mozda trebalo da kazem beee, pa da me razumes.

Tu sliku sam postavio jer mi je smesno koliko pizdis kada neko vredja ovu drolju,kao da ti je,nedaj Boze,nesto u srodstvu.Ko od nas dvojice nije prevazisao klinacki period najbolje govori onaj tvoj post gore.Izvredjao si me samo zato sto sam citirao tekst iz tamo nekog casopisa,.Kao da sam ti uvredio kevu,a ne tamo neku narkomanku.Sa retardima se vise ne raspravljam.Aj zdravo.

Tu sliku sam postavio jer mi je smesno koliko pizdis kada neko vredja ovu drolju,kao da ti je,nedaj Boze,nesto u srodstvu.Ko od nas dvojice nije prevazisao klinacki period najbolje govori onaj tvoj post gore.Izvredjao si me samo zato sto sam citirao tekst iz tamo nekog casopisa,.Kao da sam ti uvredio kevu,a ne tamo neku narkomanku.Sa retardima se vise ne raspravljam.Aj zdravo.

Zdravo i tebi, retardu.:amen:

Back