Amy Winehouse

Obozavam je.Imam oba albuma(Frank,Back To Black).Ima ogroman talenat,stvarno je steta sto unistava sebe drogom i bulimijom.Omiljene pesme su mi Back To Black,Rehab,Valerie,You Know I´m No Good,Love Is A Losing Game.

Ima glas crnkinje! I steta sto ce strefiti sudbina nabrojanih (Dzim Morison, Janis Joplin, Jimy Hendrix) ***, svi ljudi sa tako dobrom mjuzom odlaze oko svoje 27me godine...
inace, imam oba albuma i gomilu singlova pa ako nekom treba...

Necu uopshte da komentarishem nju,niti njene navike,ni da li kopira nekgoga glasom ili ne,ali tekstovi su puni neke pacenicke emocije koja mi se toliko dopada,da je to bruka.
Najbolja pesma mi je Back to black.A stvarno vishe volim prvi album Frank gde mi je svaka pesma predobra:)

E nju ljudi ili mrze ili vole. Ja je mnogo volim! Muziku,stajling..sve,sve.. Ona po meni bas zna da nosi taj imidz,bas joj cuci.
A sto se tice nacina zivota razumite te mega poznate licnosti..ni vi ne bi mogli str8 da vas neko slika non-stop-jeli,spavali..gde god da ste prate vas.. Dobro nisu i u ludnici...

amy-winehouse-2.jpg

:)

Pravi dobru muziku i to je činjenica. E sad, to što nekom izgleda ogavno a nekom super je stvar ličnih afiniteta. A i to što se drogira. Mada, kad smo kod droge, čitala sam negde da joj je Kith Richards poručio da ako nastavi takavim ritmom, da neće da izadje na dobro. Zamisli, ej, da ti takav lik poruči da usporiš:D.

:roll::roll::roll:
:shock: OMG! :roll::roll:
a čuj...to što su s ovih prostora svi bombardirani sa silikonima a.k.a. Ceca Seka itd pa im to pojam lepote:roll: onda ne bih ništa više dodao...

meni je Amy zAAAkon!
baš zato jer je posebna...nije ukalupljena u 90-60-90, malen nosić usne cca2 cm silikona, itd... al dobro o ukusima se ne raspravlja

ja bih pre naslonio bicikl na Cecu na djevojku poput Amy

:thumbdown::roll::roll::roll::roll::roll::roll:

Back