Amy Winehouse

Jeste li sigurni da je rec o devojci..?
Ja nisam,
kada sam je videla prvi put pomislila sam da je trandza...
Vokal OK, zANIMLJIV...
Muzika manje vise,
bar nije jadna komercijala...
Sta znam necu da je pljujem...
E da procitala sam u nekim novinama da se njen cale zalagao za to da ljudi ne kupuju njene albume,
jer ona sve trosi na drogu,
kaze narkomanka zesca...
E sad da li je to markentiski potez ili ima tu istine..?

Ja obozavam njen stil,njene pesme,ima nekako karakteristican glas,a to sto je lujka u privatnom zivotu,njena stvar....
Meni je bilo najzesce kada su se ona i njen decko isprebijali.....no comment....

Ja nisam,

:lol: :lol: :lol:

E da procitala sam u nekim novinama da se njen cale zalagao za to da ljudi ne kupuju njene albume,
jer ona sve trosi na drogu,
kaze narkomanka zesca...
E sad da li je to markentiski potez ili ima tu istine..?

Pa moguće, ipak je to njen otac, on je najbolje zna :)

Nije da je nešto specijalno gotivim, ali ima pesama koje mi se dopadaju: na prvom mestu "F*** me pumps", zatim "Rehab", dobre su i "You think I'm no good", "Back to black", "Valerie"... što se glasa tiče isto mislim da je zanimljiv, prepoznatljiv... sve u svemu ima kvaliteta, to ne sporim. E sad, šta radi kad nije pred mikrofonom to je, što reče *Anja*, njena stvar...

Ja nisam,
:shock: OMG! :roll::roll:
a čuj...to što su s ovih prostora svi bombardirani sa silikonima a.k.a. Ceca Seka itd pa im to pojam lepote:roll: onda ne bih ništa više dodao...

meni je Amy zAAAkon!
baš zato jer je posebna...nije ukalupljena u 90-60-90, malen nosić usne cca2 cm silikona, itd... al dobro o ukusima se ne raspravlja

ja bih pre naslonio bicikl na Cecu na djevojku poput Amy

:shock: OMG! :roll::roll:
a čuj...to što su s ovih prostora svi bombardirani sa silikonima a.k.a. Ceca Seka itd pa im to pojam lepote:roll: onda ne bih ništa više dodao...

meni je Amy zAAAkon!
baš zato jer je posebna...nije ukalupljena u 90-60-90, malen nosić usne cca2 cm silikona, itd... al dobro o ukusima se ne raspravlja

ja bih pre naslonio bicikl na Cecu na djevojku poput Amy

Ovaj jel ti koristis neke lakse droge???
SVI na ovom forumu znaju da ja slusam METAL,
i da mi definitivno devojke poput CECE NISU LEPE,
zato prvo obrti paznju kome pises kakav post...:roll::roll::roll:
Imas devojeke u metalu koje NISU 90-60-90,
ali su zato prelepe...
A ova je realno grob,
dakle to je jednostavno moje misljenje,
a verovatno i vecine,
i to ne mislim da je ona ruzna,
vec da se namerno nagrdila sminkom, odecom i imidzem...
Za vokal svaka pohvala,
za izgled sve najgore,
lici na trandzu...

Dakle nemoj pametovati meni stop se tice muzike,
i fizickog izgleda devojaka,
uostalom samo da si pogledao-la moju sliku na avataru ili u profilu,
video bi da nisam nikakva blajhana plavusa u roze krpicama,
da bi mi posvetio text o Ceci...
malo sam ja vise andergraund od tebe...:mrgreen:

Ti se ovo naravno zezas!:lol:

Ne kapiram uopste sto je prozivate.Ruzna je,pa sta?Jel ste culi nekad nekog na MTVu u poslednjih 10 godina da peva bolje od nje?
Bilo koga????

Ne svidja vam se Riana, Bijonse, Dzesika Simson jer su previse lepe i iste ko klonovi a ne umeju da pevaju,i onda naidje neko ko stvarno razbija kako peva i ima svoj fazon totalno pa vam se ni ona ne svidja.Bas ste probirljivi.A ja sam mislila da MTV ubija svaku selektivnost u coveku.

Kao narkomana....
Ma daaaaj.Ko da Hendriks i Dzim Morison i Kurt Kobejn nisu bili najgori narkomani,pa cik neka neko kaze da su odvratni.Da ne idem dalje-najveci pisci-filozofi-slikari su uzimali svasta uvek, pa koga briga...Vazno je sta ostane posle njih.

Jedno je sigurno-Ejmi i Pit Doerti nikako ne smeju u isti kosh.

Album joj je bas dobar , kupio sam prosle nedelje i skroz sam odusevljen ... mozete da pricate sta hocete o njoj , ali peva iz srca i ima iskrenosti u muzici i predana je svojoj umetnosti ...

8) :-o :o

Ne pazi... ona zaista izgleda super u timstiklama. Zanemarimo gorni dio. Gledajmo noge.
Ah poslije JAnis Joplin stvarno nije bilo pjevacice sa boljim glasom (interesantnijim)
Ma mnogo su joj tanke noge.I ostali ekstremiteti.U odnosu na gornji deo.A ima i neke sumnjive ranice po butinama kad se uveca ta tvoja slika.
Ali, dobro, ti si veci expert za zene od mene igurno.;)

A sto se glasa tice-slazemo se...
Vidis kad sam nabrajala narkomane, preskocih Janis.Kakav propust :lol:

Album joj je bas dobar , kupio sam prosle nedelje i skroz sam odusevljen ... mozete da pricate sta hocete o njoj , ali peva iz srca i ima iskrenosti u muzici i predana je svojoj umetnosti ...

8) :-o :o

:think:Album Back to black kupio tek pre nedelju dana??Cudno mi je malo to,
posto je izasao 2006.Ali nikad nije kasno za tako dobar album od najbolje pevacice kakva
je Amy.:)

Back