TEA_93
Domaćin
- Poruka
- 4.146
Meni je ta zena odvratna...Ne volim nishta shto ona radi...nije mi jasno kako neko moze da se njoj divi...meni je svejedno da li se ona drogira ili pije...apsolutno njena stvar...jednostavno mi se ne svidja njen style
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni je ta zena odvratna...Ne volim nishta shto ona radi...nije mi jasno kako neko moze da se njoj divi...meni je svejedno da li se ona drogira ili pije...apsolutno njena stvar...jednostavno mi se ne svidja njen style
ukusi su razliciti. Narkomanija je - bolest.
Njena stvar...Da jeste....ali to je NJENA stvar.
Malo bi se vise trebali pozabaviti svojim zivotima, pre no pocnemo komentarisati tudje.
Ona nama nudi muziku....i to je sve sto treba da nas zanima.
Njena stvar...
Radi mene moze manita ulicama setati, nego NARKOMANKA ne treba da bude uzor nikome.
I vecina politicara su NARKOMANI, stoka ih slijedi. Tako i ovu NARKOMANU slijede narkomani. Ja kazem ima lijep glas, dobro pjeva, ali ipak bi ona trebala malo na lijecenje.Ne znam zasto..ali ti mesas babe i zabe...nije ona uzor nikome kao " narkomanka" vec kao izuzetan muzicar i umetnik.
Ne znam samo zasto se ne osvrnes malo oko sebe...Politicari ...ljudi koji nam sudbinu kroje...e njih se bojim, jer su evidentno na necemu...( svi oni jesu i to je javna tajna) ..a od njih nam sudbina zavisi...npr..
Prema tome, jedna Amy je potpuno bezazlena...a i druga stvar...neko ko zeli u narkomaniju, zaglibice sa ili bez Amy...prosto , vrlo prosto.
Amy i njoj slicni , samo su izgovor sitnim dusama koje upropaste svoj zivot , pa im je posle , ako po nekom nepisanom pravilu , uvek neko drugi kriv.
Se razme..trebalo bi...a sada ne lici na sebe iz ranijeg perioda dok je bila normalne tezine..zavsrice ko J. J. - a to je steta jer divno peva...non stop je slusam...
I vecina politicara su NARKOMANI, stoka ih slijedi. Tako i ovu NARKOMANU slijede narkomani. Ja kazem ima lijep glas, dobro pjeva, ali ipak bi ona trebala malo na lijecenje.
..tacno, ali je bolje da nam Amy peva dvadeset godina, nego da nam peva deset godina i onda umre od predoziranja ili nekog virusa ili sl.
Tebi,Izvini, ali ja nisam narkomanka, nikada bila , niti planiram da budem. Sigurna sam da takvih kao sto sam ja ima jakoooooo puno, koji vole Amy ...onakvu kakva ona jeste...sa svim svojim manama i vrlinama...vole njenu muziku i njenu fantasticnu interpretaciju.
Sigurna sam da se jedna Amy nece pamtiti po tome sto je koristila opijate , bas kao sto po tome nije zapamcen ni jedan Picaso , Dali...(a svi su oni to voleli i te kako )...vec su ostali zapamceni kroz umetnost koju su ziveli...i ostavili za sobom.
Slazem se sa tom konstatacijom...tacno, ali je bolje da nam Amy peva dvadeset godina, nego da nam peva deset godina i onda umre od predoziranja ili nekog virusa ili sl.

Nisam to nikada rekao, a ako jesam molim pronadji kada i gdje pa da se izvinim.
Ali ta Winehose je i alkoholicarka - koja pije za svoje novce, naravno.

Gazelo,
izgleda da je tebi POLITIKA jaca strana,![]()
![]()
..narkomani i alkoholicari ne unistavaju samo sebe, nego i ljude u svom okruzenju...narkomanija i alkoholizam su socijalni problem, a ne samo licni...

Ma zezala sam se bre..
u kontekstu da ne znam sta bi me vise pogodilo...pod predpostavkom..nisam rekla da si rekao..
Eto vidis, ni ti ne citas![]()