Amy Winehouse

Pa hajde iskreno dugo na sceni nismo imali nekoga problematicnog...to narod voli :heart:

mislish pozeri se pale na te stvari..ne znam sta je to tako tesko i sta je ona po tome "vrh" "plafon"...ako nastavi ovako glas ce joj otici u 3 lepe,i od nje ce ostati samo obichna pozerchina ko sid i da KAO frapira javnost njenim ponashanjem..i onda ce se govoriti woooow koja likchina:roll:
btw,da ne spamujem chirtav album back to black mi se svidja...sama pesma,you know i'm no good:heart::heart: i love is a losing game..

mislish pozeri se pale na te stvari..ne znam sta je to tako tesko i sta je ona po tome "vrh" "plafon"...ako nastavi ovako glas ce joj otici u 3 lepe,i od nje ce ostati samo obichna pozerchina ko sid i da KAO frapira javnost njenim ponashanjem..i onda ce se govoriti woooow koja likchina:roll:
btw,da ne spamujem chirtav album back to black mi se svidja...sama pesma,you know i'm no good:heart::heart: i love is a losing game..

QQ...pa meni licno je dosadilo da se pojavljuju borci za mir, borci za zivotinje i ostale gluposti...to je prava "zvezda" ako tako mogu da kazem...
Ne znam kakva je muzika, nisam imao prilike da je nesto slusam.

Znaci proslo je godinu dana od mog prvog posta, a ja i dalje vrtim Back to black album.
Love is a losing game i Wake up alone sad su mi favoriti. Pogotovo prva.

Jel ste culi mozda Valerie?!?!Neocekivano odlicna pesma.Nisam mislila da ce Amy umeti da peva brze stvari.Mada, meni se obicno svidja sve sto pravi Ronson.

I tako...Ona je super ali ce da se upropasti pre vremena.Valjda tako prodju svi umetnici koji jednog dana potpadnu pod pop.Bedak.

To da li se ona drogira, da li pije...i kako zivi je njena i SAMO njena stvar...
Ono sto mene zanima je ona kao umetnik...Mislim da je sjajna, neprevazidjena, jedna i jedina.
Ja je obozavam.
Posto sam slucajno saznala gde zivi...camila sam tamo jedan ceo dan, ne bi li je videla , kao kakav ludak....ali na zalost nista :O(
Zaista je volim.
GOoooooo Amyyyyyy!!

Back