Amy Winehouse

Ah poslije JAnis Joplin stvarno nije bilo pjevacice sa boljim glasom (interesantnijim)

aI shto je najgore cini mi se da ona toga nije svesna,nije svesna shta moze biti od nje,kako bi mogla da napreduje,ko bi mogla da bude...a toliki potencijal,toliki ,bila bi tako velika shteta da ostane ovo na samo dva ili koliko vec albuma...

Ima strava glas.Ima i odlichne pesme.Neke sam bash puno slushao,neko manje,generalno,nisam je mnogo slushao,nije bash stil muzike koji slusham,ali bi voleo da se sredi,i snimi neshto novo...I svidjaju mi se njene frizure... :)

super je
back to black redovno slusham
gledala sam i neke nastupe, bend joj je strava, predobro sviraju..ali na vecini nastupa koje sam gledala, kad krene da mumla onako stondirana, upropasti sve...

Obozavam Amy Winehouse...i nadam se da ce konacno nakon duge pauze izdati novi album jer ver predugo cekamo...mislim na ljubitelje njezine glazbe....

Najvise volim Some unholy war, Stronger than me, Back to black, Rehab, You know I´m no good...ima tu jos mnogo...

daaa, cula i ja...

svaka chast za organizatore...

amy_winehouse_sing_look.jpg

Poslednja izmena:
Dodje li u Beograd...ja idem 100% na taj koncert. A valjda ce konacno album...jos nije svirala novu stvar...samo neke obrade sam cuo...

A svidja mi se isto I heard it through the grapevine...isto u duetu s nekim...

Back