Amphetamine logic

• Začetnik teme Začetnik teme Derer
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Derer:
Da se emotivno vezete a nekog,za koga se ispostavi da je ovisnik...bilo o drogu,bilo alkoholichar,..ili tako neshto...shta bi ste uradili? :|
Odma zapalili ili pokushali da ga/je nagovorite na lechenje?
Ako bi ostali,koliko daleko bi ste ishli dok ne odustanete?
Tako nesto je tesko sakriti na pocetku. Zavisno u kojoj je fazi dotichna persona. Tesko da moze da mi privuche paznju narkomanka na vrhuncu karijere. Druga bi pricha bila da je u fazi borbe.

Ako moze da se sredi - pomoci cu nekako, ali biti sa tim osobama je vrlo teshko, jer samo droga im je na prvom mestu.... Pogorovo oni shto je konzumiraju vec duze vrem(npr. par godina)... Svako ima pravo na izbor, a oni su izabrali loshe, pa neka im je tako....

Pa da, i ja uvek mogu da provalim komana ili alkosa, nebitno. Mnoge i poznajem i sve to, ali ne bi mi palo na pamet da udjem u vezu sa takvom osobom a kamoli da probam da ga izbavim iz toga. Jedino bi mu rekla: "Daj brate, sta ti to znaci. Totalni si luzer"! Ne mogu da shvatim da se neko navuce na gudrovinu, to mi je totalno glupo, zato sto garantujem da covek moze da konzumira gudru s vremena na vreme i da se ne navuce ako to ne zeli (ovo ne garantujem samo za pucanje u venu)! Inace, pusace vutre ne svrstavam u narkomane posto vutru ne svrstavam u drogu (mada ni tu ne volim kad neko duva po ceo dan, u redu je kad si klinac pa si neizivljen ali ...).

chika_doktor:
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
smrc , ocu i ja :cry:

Back