mario80
Stara legenda
- Poruka
- 80.582
Lupaš gluposti, dopuniš na utičnicu i odeš do posla, u nabavku, na piće itd. Užasno praktična vozaljka.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pocinjem da volim sve postojece odnose, samo jos da se zabrani ulazak u gradove vozilima koja mogu da idu brze od 45 km na cas....Ne radi se crash test na vozilima koja ne mogu ići brže od 45 na sat.
Za to sve imaš i bicikl.Lupaš gluposti, dopuniš na utičnicu i odeš do posla, u nabavku, na piće itd. Užasno praktična vozaljka.
Ti slobodno kisni na biciklu ja neću niti mogu da ga vozim u centru bg.Za to sve imaš i bicikl.
Daj mi napravi infrastrukturu prvo za to. A zamisli kad budeš morao mijenjati bateriju? Skuplja nego novi auto, kao i kod mobitela. Svaku večer ili svaku drugu da izlazim van da ga punim? Da gledam svako malo gdje ima slobodno mjesto za punjenje? Što je tebi?
Zašto bih kisnuo? Pa imam auto kad pada kiša...Ti slobodno kisni na biciklu ja neću niti mogu da ga vozim u centru bg.
Ustvari je prilično praktičan za ono čemu je namenjen. Gradska vožnja i dostava.Ružan, nepraktičan, širi nego duži...
Jeste, ali će namestiti stvari tako da nećeš više moći da biraš.Situacija je ova kod mene trebutno .. 1kw struje na pumpi 0,67€ .. Za one koji voze Teslu sa recimo kapacitetom baterija 90kwh treba da plati 60,4€ za 300-400km vožnje.. To se više ne isplati dizel je mnogo bolja opcija
Bolje onda ovoUstvari je prilično praktičan za ono čemu je namenjen. Gradska vožnja i dostava.