Ami 1 električno vozilo za grad?

Ne radi se crash test na vozilima koja ne mogu ići brže od 45 na sat.
Pocinjem da volim sve postojece odnose, samo jos da se zabrani ulazak u gradove vozilima koja mogu da idu brze od 45 km na cas....
E sad, da li razumete sta pricam...?
Beograd ima svoje granice....to je npr stanica posle malog luga na smederevcu iako se opstina zvezdara prostire duz smederevca jos do tiganja...

Ali sta mislite o tome da se u svakom gradu zabrani unutar grada koriscenje automobila koji mogu preko 45 km na sat....?
Ideja je postojala kao preporuka, ali ne ovo , ovo je zabrana, tako da centar ostaje za vozila koja su mala , sporija i manji potrosaci...i manji parking zahtevaju pa se parkinzi u centrima mogu prenumerisati , sto je plus, a parkinzi na granicama gradova moraju povecati....

Lupaš gluposti, dopuniš na utičnicu i odeš do posla, u nabavku, na piće itd. Užasno praktična vozaljka.
Za to sve imaš i bicikl.
Daj mi napravi infrastrukturu prvo za to. A zamisli kad budeš morao mijenjati bateriju? Skuplja nego novi auto, kao i kod mobitela. Svaku večer ili svaku drugu da izlazim van da ga punim? Da gledam svako malo gdje ima slobodno mjesto za punjenje? Što je tebi?

Za to sve imaš i bicikl.
Daj mi napravi infrastrukturu prvo za to. A zamisli kad budeš morao mijenjati bateriju? Skuplja nego novi auto, kao i kod mobitela. Svaku večer ili svaku drugu da izlazim van da ga punim? Da gledam svako malo gdje ima slobodno mjesto za punjenje? Što je tebi?
Ti slobodno kisni na biciklu ja neću niti mogu da ga vozim u centru bg.

Ružan, nepraktičan, širi nego duži...
Ustvari je prilično praktičan za ono čemu je namenjen. Gradska vožnja i dostava.

Situacija je ova kod mene trebutno .. 1kw struje na pumpi 0,67€ .. Za one koji voze Teslu sa recimo kapacitetom baterija 90kwh treba da plati 60,4€ za 300-400km vožnje.. To se više ne isplati dizel je mnogo bolja opcija
Jeste, ali će namestiti stvari tako da nećeš više moći da biraš.

Ustvari je prilično praktičan za ono čemu je namenjen. Gradska vožnja i dostava.
Bolje onda ovo
HP_elektricni_cetverocikli_1.jpg

Back