Amerikanke na "održavanje" vagine godišnje potroše 2.700 dolara

• Začetnik teme Začetnik teme Uysal
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
da se prekrstim i levom i desnom ako kontraceptivi spadaju u "održavanje spolnog organa"

postavljac je alijin nacionalista, po sopstvenom pisanju na krstarici, moguce iz sarajva. znaci ne razume se u amerikanke, ali se razume u bosanke i sl. pa neka napise nesto o istrazivanju lokalnih zenskih polnih organa, naravno neka da link i naucnike taksativno

Pa da.. Stvarno ne razumijem sta rade..
Idu kod frizera na mini val, na feniranje ? :dontunderstand::lol:

Ma, ништа, безвезе....чула сам да користе интимни течни сапун пе-ха неутралан, да у току менструације користе интимне марамице да се обришу, а понекад чак, замисли, и улошке и тампоне...:roll:....па онда кантарион вагиналете или вагиналете повидон-јода збогради здравља вагиналне флоре и антибактеријског деловања...:roll:....јер, замисли, тамо неке бактерије могу веома да оштете тај безвезни и непотребни део тела који иначе служи само да би мушкарци имали шта да ебу и на шта да се пале.... Па онда, писало у ''Дневном авазу'', читала сам, жене понекад користе и иригатор и разне растворе за иригацију које им је препоручио некииии...какосеонозваше - гинеколог! Мош мислити?! :roll: И не само то, него још и бацају паре на контрацепцију!??? :dash: Свашта на овом белом свету, мој Сајко! :sad2:

А у претходном броју ''Дневног аваза'' писало нешто још смешније: велики број људи на свету, и мушкараца и жена, троши свакодневно велике паре за негу зуба!!! :eek:
Замисли тек то! :eek: Хахаха...каква смејурија! :zcepanje: Много више пара троше на негу зуба него на креме против бора! :zcepanje::zcepanje::zcepanje:
Шта мислиш колико би се тек уштедело када би ти докони људи престали да користе те беспотребне и помодарске ствари као што су четкице за зубе, каладонт, конац за зубе, антибактерисјке водице....а неки чак, невероватно :eek:, силне паре дају на поправке покварених зуба, протезе, скидање каменца и тако свакакве глупости...
Нега зуба?! :roll: Хахаха...:lol:
Шта све људи данас неће неговати?! :dash:

Ma, ништа, безвезе....чула сам да користе интимни течни сапун пе-ха неутралан, да у току менструације користе интимне марамице да се обришу, а понекад чак, замисли, и улошке и тампоне...:roll:....па онда кантарион вагиналете или вагиналете повидон-јода збогради здравља вагиналне флоре и антибактеријског деловања...:roll:....јер, замисли, тамо неке бактерије могу веома да оштете тај безвезни и непотребни део тела који иначе служи само да би мушкарци имали шта да ебу и на шта да се пале.... Па онда, писало у ''Дневном авазу'', читала сам, жене понекад користе и иригатор и разне растворе за иригацију које им је препоручио некииии...какосеонозваше - гинеколог! Мош мислити?! :roll: И не само то, него још и бацају паре на контрацепцију!??? :dash: :

:eek: E tak sad sam shvatio koliko sam sretan što sam muško.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back