Amerikanka udata za Srbina nestala u Madridu nakon što je muškarac sa kacigom onemogućio nadzorne kamere

Sensei

Master
Moderator
Poruka
67.244
MADRID (AP) — Ana Marija Knežević otputovala je iz Južne Floride u Španiju u decembru da bi pobegla na neko vreme. Njena porodica i prijatelji kažu da je naturalizovana Amerikanka poreklom iz Kolumbije prolazila kroz gadan razvod od svog muža Srbina, ali je putovanje bilo i prilika da istraži nova mesta.

Zatim je nestala - pre dve nedelje, ubrzo nakon što je čovek koji je nosio motociklističku kacigu onemogućio sigurnosne kamere u njenoj stambenoj zgradi u Madridu farbajući sočiva sprejom. Sledećeg dana, dve prijateljice su dobile odvojene tekstualne poruke — jednu na engleskom, jednu na španskom — sa telefona 40-godišnjakinje u kojoj je pisalo da beži na nekoliko dana sa muškarcem kojeg je upravo upoznala.

1708164500624.png
 
„Ona to ne bi uradila... to je veoma nesigurno i ludo ponašanje. Ona to ne bi uradila. Ona to ne bi uradila“, rekla je Sana Rameau, prijateljica koja je dobila engleski tekst. Napisano je, rekla je, u stilu bez emocija koji nije bio Anin. Španska poruka je bila toliko ravna da se činilo da je napisana na engleskom i prošla kroz Gugl prevodilac, rekla je ona.

"To jednostavno nije imalo smisla", rekao je Rameau za Asošijeted pres.

Ona je takođe sićušna - manja od 1,5 metara navedenih na njenoj vozačkoj dozvoli, rekao je Rameau. „Mogu da je podignem jednom rukom i da je odnesem“, rekao je prijatelj.
 
David i Ana Knežević su u braku 13 godina i poseduju EOX Technologi Solutions Inc., koja se bavi kompjuterskom podrškom za preduzeća u Južnoj Floridi. Podaci pokazuju da oni takođe poseduju kuću i još dve nekretnine u Fort Loderdejlu, jednu od onih koje su trenutno pod stečajem.

Anin brat, Huan Henao, nazvao je razvod „gadnim“ u intervjuu sa detektivom iz Fort Loderdejla, pokazuje izveštaj.

„Postoji znatna količina novca koju treba podeliti između njih dvoje i David nije zadovoljan zbog toga“, kaže se u izveštaju.
 
Trenutno se ne zna gde se David Knežević nalazi.

Henao je detektivu rekao da veruje da je njegov zet otputovao u svoju domovinu Srbiju u januaru. Nakon što je Ana nestala, Henao je poslao poruku Davidu da pita da li zna gde se ona nalazi. On je odgovorio: „Šta ima?“ pre nego što je rekao Henau da je Ana nestala, što je on već znao. „Ništa drugo osim toga“, rekao je Henao.
 

Back
Top