Американизација школства у Србији

• Začetnik teme Začetnik teme Kushi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Stvar je u tome shta vishe ljude uzbudjuje, i u shta se lakshe mogu uzhiveti. Neke stvari/zhene su jako lepe za videti, no ne uzbudjuju choveka/tinejdzera. Stoga, on masturbira na ono "tvrdje". Recimo, ja jako volim kad zhena ima lepe ochi, no to mi bash i ne izaziva erekciju.

Kad smo kod toga, evo jedne jako lepe, a ujedno, i uzbudjujuce slike : ]

Engleski model i glumica, Keli Bruk.

Toliko ti je ispran mozak da ne uvidjas razliku izmedju prirodnog i poneceg vestackog. Zalosno...
E, tako je i sa mljadjim generacijama...sve vestacko!

Можда је то разлог што нису уврстили у лектиру, провереног писца Толкина, већ Роулингову... :neutral:

Obozavam Tolkina, ali mrzela bih da ga iko cita "pod moranje".:otkacio:

Sem toga, ako cemo pravo, kod Tolkina nema ni nagovestaja religije, dok u HP uredno slave i Bozic i Uskrs!:D

Poslednja izmena:
Toliko ti je ispran mozak da ne uvidjas razliku izmedju prirodnog i poneceg vestackog. Zalosno...
E, tako je i sa mljadjim generacijama...sve vestacko!

Znam, znam. Sve je to veshtachki, sve je nametnuto. Mushkarcima je ispran mozak. Prosechna Srpkinja = Monika Beluchi. Shta li uopshte mushkarci vide u tim poznatim zhenama? Kako ne shvataju da one nisu uopshte neke lepotice? Bla, bla, truc, truc...

Obozavam Tolkina, ali mrzela bih da ga iko cita "pod moranje".:otkacio:

Sem toga, ako cemo pravo, kod Tolkina nema ni nagovestaja religije, dok u HP uredno slave i Bozic i Uskrs!:D

Говорим искључиво о уметничким разлозима, где је сасвим јасно које место припада Толкину, а које овој
Роулинговој. ;)

To je lepa slika za videti. Kao shto je lepa slika za videti, npr. slika Tadz Mahala, ili Mona Liza, ili slichno. No, kao shto mene ne uzbudjuje Tadz Mahal, ili Mona Liza, tako me ne uzbudjuje ni ta slika. Neke stvari su lepe za ochi i penis, a neke samo za ochi.

Мада не могу да говорим из мушког угла, знам једно, какве слике држе по камионима возачи друмских
крстарица, а шта држе на зидовима, рецимо сликари...
Додуше, једном сам била на Ади с једним познатим сликарем, који се окренуо за девојком која је возила ролере
у танга купаћем... :cool:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back