- Poruka
- 4.933
To je nesto kao srpski survivor.
Bache te u sumu, a ti nadji svoja kola.
Bache te u sumu, a ti nadji svoja kola.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
Free Energy For Everyone!
sta ti buntovi interesuje nekog americkog milijardera koji zivi na bahamska ostrva i ima najveci deo svog kapitala investiran u kinu.a dok se kinezi probude proce iljade godina.
nanjusili su bogati ameri ovakve krize i na vreme preselili kapital a kad amerima prosvetli u glavu nece imati pojma ko je kriv za njihov jad a i ako ukapiraju bogovi su nedostizni.oni ne zive medju nama ljudima.nedodirljivi su.nista im niki ne moze.
aha ti bi da planeta zemlja ili neki njeni slojevi posluzhe kao generator energije, ...... ali to ne ide tako, to je frankenshtajn
oni u shoku , u evropi ginu
poginula dva štrajkača - kamiondžije u španiji i portugaliji
Politika - Pre sat i 44 minuta
MADRID/LISABON - Dva štrajkača su izgubila život tokom protesta kamiondžija u Španiji i Portugaliji do kojih je došlo zbog povećanja cene goriva.
Jednog štrajkača je udario kamion u blizini Granade, u Španiji, a nekoliko sati ranije u Portugaliji je njegovog kolegu pregazio takođe kamion.
U protestima je povrđen jedan štrajkač dok su dve osobe uhapšene, javio je DPA.
Drugog dana štrajka, koji može potrajati i do kraja sedmice, kilometarski duge saobraćajne kolone formirale su se na putevima koji vode u velike španske gradove pošto su desetine hiljada kamiondžija nastavile proteste zbog visokih cena goriva.
Veliki broj benzinskih pumpi u Španiji ostao je bez goriva zbog neograničenog štrajka vozača cisterni.
Vozači su blokirali nekoliko puteva širom zemlje, a zabrinuti putnici su kupili skoro kompletne zalihe goriva na benzinskim pumpama.
Na francuskoj granici stoji 2.500 kamiona u mestima Irun i La Honkera, a kamioni blokiraju prilaze svim većim gradovima, posebno u regionu Madrida, u Kataloniji i na jugu, u Andaluziji.
Ukoliko štrajk potraje do kraja sedmice, to će, kako se očekuje, izazvati poremećaj u snabdevanju mesom, mlečnim proizvodima i, najverovatnije, benzinom na pumpama.
Zato sam ja pametan, i nemam kola nego bicikl.
I ne zagadjujem okolinu.
I razgibavam se.
A ne ko debeli Ameri i ovi kod nas sto bez kola ne mogu do prodavnice da odu.
Управо тако. Не брину они о обичним људима; њима је најбитније да напуне своје џепове. А то им нажалост успева.nema nikakvog preracunavanja.sve funkcionise ko svajcarski sat.petrokompanija busovog licnog prijatelja iz teksasa kao i ona firma sto je dobila od americke vlade da snabdeva americke trupe u irak ostvarile su basnoslovni profit za ovih 5 godina.
dakle sve se odvija po planu onih koji su izazvali rat u irak.
logicno.ako cena nafte suvise skoci dolazi do recesije sirom sveta, potraznja - i to ne samo nafte, nego svega - naglo pada, i profiti se survavaju. To ni jedan kapitalista ne zeli.
E pa dosta su se Ameri vozali i živeli na tuđoj grbači!![]()
Zato sam ja pametan, i nemam kola nego bicikl.
I ne zagadjujem okolinu.
I razgibavam se.
A ne ko debeli Ameri i ovi kod nas sto bez kola ne mogu do prodavnice da odu.