Kerkyra
Legenda
- Poruka
- 63.026
Mislim...simpatican si ali si plitak bre Tihi. To je samo spirala nasilja i time nista ne resavas, shvatas li?
Volim(o) te ali plitak si....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...al mu reci da se ne nervira.Mislim...simpatican si ali si plitak bre Tihi. To je samo spirala nasilja i time nista ne resavas, shvatas li?
Pa onda bar budi "frajer" pa nadji nacina da sam uzvratis a ne da se radujes tudjim pakostima.
Meni nikad uteha ne bi bila da neko pati kao sto sam ja patila, nego da vise nikad niko ne pati, nigde. Plitak si.
Evo ga Nosfi sa pričom o fabrikama ruskih hakera koji napadaju bezbrižni naftovod koji ne sluti šta mu te zloće spremaju.Ko je hakovao ?
a) Rusi
b) Kinezi
Ne znam...ja mislim da se ti obicni ljudi tamo ne pitaju, cak ni pri izborima.Uzvraca im Gospod Bog. A ja se tome radujem.
Biden je Rotschildov covek, pa nije tesko zakljuciti ko i sa kakvim ciljem pravi dil.Ovo samo pokazuje koliko je Amerika ranjiva, pod uslovom da nije dil izmedju te firme i drzave
taman posla da se pitaju. Gde bi otisla planeta kad bi o presedniku amerike odlucivali UBICE, KU.RVE, IZBEGLI DIKATORI, RATNI ZLOCINCI, PE.DOFILI, MANIJACI SVIH VRSTA, KRIMINALCI I PSIHOPATE POKUPLJENI IZ DRZAVA CELOG SVETA..................bolje ovako, bar znamo da Rotschild postavlja svoje ljude u americku politiku i onda znamo u kom pravcu ce ici "americka" politika..........I PRIPREMITI ODBRANU NA VREME.Ne znam...ja mislim da se ti obicni ljudi tamo ne pitaju, cak ni pri izborima.
a tko?....Kunem se svime sto mi je najmilije da sam znao tko je otvarac teme, dok sam vidio naslov teme medju aktivnima.
Kao sto bi se znalo i tko je autor teme: "Gospodin predsjednik Aleksandar Vucic - svjetlo na kraju tunela".
gulaš u lepinju pa u šatorajme majko bogorodico, gorivo u kese
![]()
nego, jel KONGRES doneo odluku o novim sankcijama Rusiji................radi ovih Rotschildovih hekera ?
To je.pucaju po svim savovima
Американци у хаосу: Туку се на пумпама, точе гориво у пластичне кесе, дуги редови
Због сајбер напада на једну од највећих америчких компанија за транспорт нафтних деривата у САД је настао тотални хаос на бензинским пумпама. Компанија Колонијал пајплајн привремено је обуставила своју делатност што је довело до несташице и скока малопродајних цена бензина.
Проблем са снабдевањем траје већ шест дана и људи у паници праве залихе, чекају сатима на бензинским пумпама, а највећи проблеми су на југо-истоку земље.
Видео снимци са бензинских пумпи показују да често долази до сукоба јер људи постају нервозни у дугим редовима.
https://twitter.com/WXII/status/1392574127580516358?ref_src=twsrc^tfw|twcamp^tweetembed|twterm^1392574127580516358|twgr^|twcon^s1_&ref_url=https://srbin.info/svet/amerikanci-u-haosu-tuku-se-na-pumpama-dugi-redovi-toce-gorivo-u-plasticne-kese/
Такође, многи Американци гориво точе и пакују у пластичне кесе због чега су надлежни морали да реагују.
Агенција за заштиту потрошача морала је да реагује и изда саопштење и упозорење да људи престану да пуне кесе горивом, јер то може бити опасно.
Хакерски напад који је извршен у петак био је један од најтемељнијих икад пријављених сајбер напада и изазвао је бројне апеле законодавцима да појачају мере заштите америчке енергетске инфраструктуре од хакерских напада.
https://srbin.info/svet/amerikanci-...ama-dugi-redovi-toce-gorivo-u-plasticne-kese/
Sta im rade ovi Rusi bruka....
tebi nije dobroDa nisi i ti dobio batine na pumpi?
People Fighting Over Gas After Gas Shortage
13,569 views
•May 13, 2021
CRKNIIIII *******IJOOOOOOOOOOOOOOO
Sve lepse od lepseg vesti iz Amerike
1. Amerikanci izgubili rat u Avganistanu i povlace se
2. 2 hakera bacila Ameriku na kolena i prouzrokovala masovne nestasice goriva na istocnoj obali SAD
CRKAVATE I PUCATEEEEE
tihi,sta ti je?ZLOGUZIJO vest od juce
https://www.youtube.com/watch?v=HR4Uz_tkF0s
Najjace je sto kazu da ce ovo potrajati - nedeljama![]()