Amerikanci kontrolisu vetrove?

a kako bi smo to uocili?
ako neko izazove nameran zemljotres, on ce to i da nam prizna ?
Ta država bi prvo pokušla da kontroliše prirodu u svojoj državi kako bi uštedeo te milijarde usled štete od prirodnih nepogoda.A to bi bilo vrlo uočljivo,priznali to ili ne.
Samo ne treba padati na propagande moći,pogotovo ne Američke,jer se pokazalo da do sada ma ni 1% nije istina od toga, kao što je bio slučaj i sa sletanjem na Mesec i sa mnogim drugim primerima.Uostalom Amerikanci su eksperti za laži,a to su već bezbroj puta dokazali.

Poslednja izmena:
Ta država bi prvo pokušla da kontroliše prirodu u svojoj državi kako bi uštedeo te milijarde usled štete od prirodnih nepogoda.A to bi bilo vrlo uočljivo,priznali to ili ne.
Samo ne treba padati na propagande moći,pogotovo ne Američke,jer se pokazalo da do sada ma ni 1% nije istina od toga, kao što je bio slučaj i sa sletanjem na Mesec i sa mnogim drugim primerima.Uostalom Amerikanci su eksperti za laži,a to su već bezbroj puta dokazali.

pa ja mislim da bi ti koji poseduju oruzje kojima mogu da kontrolisu vremenske nepogode, gledali da pomocu tog oruzja izvuku neku korist. dal' u svojoj kuci ili tudjoj, njima je verovatno nebitno.
sad, korist nemora uvek biti u novcu, moze biti i u vojnoj angazovanosti ili da se rese, za njih, nepotrebnog "ljudskog sljama", kao sto je bilo u slucaju "katrina" u nju orleansu pre par godina.
inace, ovaj sajt nam govori na koji nacin je, izmedju ostalog, moguce uz pomoc enormno niske radio talasne frekvencije izazvati zemljotrese, cunamije i sl.
cuo si za H.A.R.P.?

inace, ovaj sajt nam govori na koji nacin je, izmedju ostalog, moguce uz pomoc enormno niske radio talasne frekvencije izazvati zemljotrese, cunamije i sl.
Radio talase može i malo dete proizvesti danas.A da tako lako sa tim može izazvati zemljotrese i cunamije,imali bismo i mi to oružje,a da ne govorim za Ruse.

Naravno.Američka propaganda.Od miša napravili slona.
H.A.R.P. jeste oružje kao što jeste Sadam Husein imao nuklearno oružje po izveštaju Amerike.

Cudi me da se nisu setili da tim svojim velikim "ventilatorima" za kontrolu vetra oduvaju ovu naftnu mrlju sto im se navukla na obalu...
Ili se mozda pase da ce ih nasi poznati teoreticari zavere onda definitivno provaliti jednom za svagda! :D
Bolje da sebi navuku ekolosku katastrofu nego da ih ovi nasi provale! :D

Poslednja izmena:

Back