Amerikanac ubio zeta Srbina jer je bio suviše lenj?

111111

Legenda
Banovan
Poruka
60.291
Ubica Srbina: Tukao sam ga do smrti jer je bio lenjivac

B.V. | 01. 09. 2012. - 07:00h | Komentara: 119
Ubio sam lenjivca jer nije bio sposoban da živi i izdržava moju ćerku Eriku i unuka Luku. Samo je jeo i spavao - rekao je na prvom saslušanju Karl Spoeri, koji je u američkoj državi Ilinois tukao do smrti Srbina Bojana Žigića (26).

Bojan Žigić sa tromesečnim sinom
Spoeri je mirnim i staloženim glasom sudiji prekjuče ispričao kako se obračunao sa zetom, koji više od deset godina živi i radi u Americi.

- Nisam više mogao da izdržim njegovu nesposobnost i lenjost. Iznervirao sam se. Počeo sam da ga udaram, a on je toliko bio nesposoban da nije mogao ni da mi vrati. Nisam hteo da ga ubijem, već da ga naučim pameti. Nije mogao da izdržava moju ćerku i unuče. Bio je veliki lenjivac - rekao je Karl sudiji.

Žigić i Erika Spoeri, koji su se zabavljali od srednjoškolskih dana, dobili su tri meseca pre tragedije sina Luku. Živeli su u maloj porodičnoj kući u La Grange Parku, a Žigić je radio kao vozač kamiona.

- Ponašao se kao momak, kao da nema ženu i dete. Samo su ga zanimali izlasci i spavanje. Dobio je šta je zaslužio - odbrusio je Karl.

Spoeri će se ovog meseca pojaviti još jednom pred sudom. On je optužen za teško ubistvo i američki sud mu je odredio kauciju od 250.000 dolara.

Policija je 20. avgusta Žigića pronašla u travi u nesvesnom stanju i sa teškim nagnječenjima mozga. Hitno je prebačen u bolnicu gde je preminuo pet dana kasnije. Žigić je sahranjen prošle nedelje na pravoslavnom groblju u Ilinoisu.

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/340622/Ubica-Srbina-Tukao-sam-ga-do-smrti-jer-je-bio-lenjivac

najlepše je preko grane

Американац је из Гарде Охаја..

44358433e431699094c18c0c729c2457.jpg

koja mafijaška faca

Izgleda da je problem bio u tome sto je on ziveo kod njih u kuci, navodno da bi ustedeo za vencanje. Jos jedan je to sto je ubica imao i svoju maloletnu decu, pored ove devojke, kojoj nije bioloski otac. Dakle, savrsene okolnosti za nevolje. Zasmetalo mu je to sto je Bojan spavao duze (radio je, po svedocenju, nocnu smenu), pa su se posvadjali, zbog cega se on spremio da sa devojkom potrazi novi smestaj, medjutim pre nego sto je krenuo, ovaj je izasao iz kuce i isprebijao ga kod kola. Odbrana ce se otprilike svoditi na to da je zrtva u padu udarila glavom u automobil valjda i da namera nije postojala.

Izgleda da je problem bio u tome sto je on ziveo kod njih u kuci, navodno da bi ustedeo za vencanje. Jos jedan je to sto je ubica imao i svoju maloletnu decu, pored ove devojke, kojoj nije bioloski otac. Dakle, savrsene okolnosti za nevolje. Zasmetalo mu je to sto je Bojan spavao duze (radio je, po svedocenju, nocnu smenu), pa su se posvadjali, zbog cega se on spremio da sa devojkom potrazi novi smestaj, medjutim pre nego sto je krenuo, ovaj je izasao iz kuce i isprebijao ga kod kola. Odbrana ce se otprilike svoditi na to da je zrtva u padu udarila glavom u automobil valjda i da namera nije postojala.

garant ga je ovaj ludak oipizdio sa ledja bezbol palicom a sad se priča da je bila šorka i to ferka...jes al u moodima.

Gledala sam kako moj otac udara Bojana u glavu

B. V. | 10. 09. 2012. - 06:44h | Komentara: 63
Videla sam kroz prozor da moj otac u dvorištu udara Bojana u glavu... Potom ga je tresnuo o branik automobila. Istrčala sam do muža, krv mu je curila iz usta i očiju. Otac me pogledao i rekao: “Neka umre, nije vredan da živi” - rekla je policiji SAD Erika Spoer, verenica Bojana Žigića (26) kog je u čikaškom predgrađu Grand park nasmrt pretukao tast Karl Spoer (55).

Žrtva pomahnitalog tasta: Bojan Žigić sa sinom Lukom
Erika je ispričala policiji da je Karl Bojana tog 20. avgusta najpre počeo da bije u krevetu, ali da je njen suprug uspeo da pobegne.

- Zgrabio ga je za vrat, udario u lice i išutirao napolje. Rekao mi je: “Obećavam ti, dete će vam ostati siroče” - potresno je posvedočila Erika u policiji.

Bojan je otišao kod svojih roditelja i vratio se dva sata kasnije.

- Spakovala sam se da se iselim iz kuće i spremala sam našem sinu Luki flašicu s mlekom. U istom trenutku i Karl se vratio s posla. Čula sam sestrin vrisak i pogledala kroz prozor. Videla sam kako otac brutalno prebija Bojana. Istrčala sam kroz staklo na vratima. Kad sam došla do Bojana, krv mu je curila iz usta i očiju. Tresao se, teturao, pokušavao da dođe do daha - ispričala je Erika kojoj je u bolnici zbog posekotina prišiveno 20 šavova.

Policija je Bojana bez svesti našla na travnjaku ispred kuće. U bolnici je operisan kako bi se smanjio pritisak i krvarenje na mozgu, ali se mladić nije probudio iz kome, pa je deset dana kasnije preminuo.

Amerikanac italijanskog porekla Karl Spoeri nije dobio nista za ovo ubistvo. Takodje nije boravio ni u pritvoru, jer su ga pustili da se brani sa slobode...

"LaGrange Park man cleared of murder charges, Simple battery conviction in incident that killed Brookfielder
Monday, July 14th, 2014
A LaGrange Park man, accused of killing a 26-year-old Brookfield man in 2012, was cleared of first-degree murder charges on July 14 following a bench trial at Maybrook courthouse in Maywood.
Judge Geary Kull convicted 57-year-old Carl Spoeri of battery, a Class A misdemeanor, which carries a sentence of up to a year in prison. He could also be fined up to $500 and sentenced to probation or community service.
Spoeri has not served any time in jail during the two years the case has wound through the court system. He posted bail shortly after a judge ordered him held on $250,000 bond. He was indicted and charged with two counts of first-degree murder on Sept. 14, 2012..."

http://www.rblandmark.com/News/Articles/7-14-2014/LaGrange-Park-man-cleared-of-murder-charges/

Back