Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Amerika želi rat u Egejskom moru? Turski analitičar: Za Rusiju je spremljena ukrajinska zamka, a za Tursku grčka
Pa oni nisu, upozoravali su mnogo puta sta moze da se desi.
Ukrajinci su ispali glupi, Zelenski ustvari, gurnuti su u rat koji ne mogu da dobiju a ne smeju da odustanu.
Pa oni nisu, upozoravali su mnogo puta sta moze da se desi.
Ukrajinci su ispali glupi, Zelenski ustvari, gurnuti su u rat koji ne mogu da dobiju a ne smeju da odustanu.
Vidi, to su pravdanja, a činjenica je da je Rusija napala Ukrajinu, a ne obrnuto i da je to uradila još 2014. Naravno da Zelenski kao predsednik mora da uradi sve što može da bi se zemlja odbranila. To piše u ustavima skoro svih zemalja na svetu.
Vidi, to su pravdanja, a činjenica je da je Rusija napala Ukrajinu, a ne obrnuto i da je to uradila još 2014. Naravno da Zelenski kao predsednik mora da uradi sve što može da bi se zemlja odbranila. To piše u ustavima skoro svih zemalja na svetu.
Ne slazem se oko datuma, 2014 ni jedan ruski vojnik nije usao na teritoriju Ukrajine. Sad su ih napali iz prostog razloga - da nisu Ukri bi napravili drugu oluju u pobunjenim regionima, i jos navukli naoruzanje na granicu kojim mogu da gadjaju Moskvu, cak je Zelenski pominjao i nuklearke.
Ne slazem se oko datuma, 2014 ni jedan ruski vojnik nije usao na teritoriju Ukrajine. Sad su ih napali iz prostog razloga - da nisu Ukri bi napravili drugu oluju u pobunjenim regionima, i jos navukli naoruzanje na granicu kojim mogu da gadjaju Moskvu, cak je Zelenski pominjao i nuklearke.
Ako ćemo baš o datumima - 12.aprila 2014.godine u grad Slavjansk ušla je iz Rusije diverziona grupa pod rukovodstvom pukovnika GRU (glavna obaveštajna uprava) Igora Strelkova-Girkina koju je činilo 55 ljudi. Sam Strelkov o tome je rekao:
"Kada smo ušli u grad, među lokalnim stanovništvom nismo videli nikog ko bi želeo da ratuje. Da nije bilo nas, projekat "Novorosija" bi se ugasio u samom začetku.''
Krim je okupiran još čini mi se oko mesec dana pre toga.
Delovi Gruzije i Moldavije još i mnogo pre toga.
Inače sam Putin je više puta izjavio kako je Ukrajina veštačka država i da su ona i njen narod zapravo Rusi. Okupirane delove i zovu Novorusija. Prema tome nestanak Ukrajine je svakako ono o čemu je Putin razmišljao veoma dugo vreme, najmanje 19 godina, mada verovatno zapravo od samog početka svoje vladavine.
Znači tu je samo pitanje zašto je baš sad počeo opšti napad. Moje je mišljenje da je to zato što je procenio da je sad najbolji trenutak za to. A svakako bi to uradio pre ili kasnije.