Amerika uzima sve ukrajinske elektrane: Tramp predložio Zelenskom da SAD preuzmu vlasništvo kako bi osigurale njihovu bezbednost!

Из твојих постова на овој теми осјећа се нека пасивна агресија.

Зашто си љут од јутрос?

Због тога што је извјесна особа купила авионску карту за Минск?
Lol Zašto vi rusofobi fanatično volite Nato?Šta su vam Rusi konkretno skrivili ne kontam.Jedina velika sila koja nikada ništa loše nije uradila Srbima a vi je fanatično mrzite.Ko se još normalan pali na Bajden-EU deluzije?

Lol Zašto vi rusofobi fanatično volite Nato?Šta su vam Rusi konkretno skrivili ne kontam.Jedina velika sila koja nikada ništa loše nije uradila Srbima a vi je fanatično mrzite.Ko se još normalan pali na Bajden-EU deluzije?

Зашто бих ја волео НАТО?

Какве везе овај твој пост има са мојим?

Ко помиње НАТО?

Ништа боље ниси умео да смислиш?

Зашто бих ја волео НАТО?

Какве везе овај твој пост има са мојим?

Ко помиње НАТО?

Ништа боље ниси умео да смислиш?
Pa samo natofanatici mrze Rusiju.Ti si se upecao na post o Rusiji.
Uostalom tvoj post je aludirao kako se raduješ jer podguzna sarajevska čaršija pokušava da uhapsi komplet rukovodstvo RS jer je jasno Šmitu pokazalo fuc*k off.Šta ti imaš uostalom od toga?Pitaš li se zašto ga ne mogu uhapsiti?Pa zato što postoje dvije verzije BIH.Ali nebitno nisu to teme za tebe.Tvoja opaska je krajnje promuhamedanska i proustaška.Kao da se ja bolesno radujem što šiptari hapse Srbe po KiM nalogom svojih nelegalnih sudova.Takve bljuvotine naravno od mene nećeš nikada pročitati jer postoji zrelost nacionalne svjesti.

Poslednja izmena:
Pa samo natofanatici mrze Rusiju.Ti si se upecao na post o Rusiji.
Uostalom tvoj post je aludirao kako se raduješ jer podguzna sarajevska čaršija pokušava da uhapsi komplet rukovodsrtvo RS jer je jasno Šmitu pokazalo fuc*k off.Šta ti imaš uostalom od toga?Pitaš li se zašto ga ne mogu uhapsiti?Pa zato što postoje dvije verzije BIH.Ali nebitno nisu to teme za tebe.Tvoja opaska je krajnje promuhamedanska i proustaška.Kao da se ja bolesno radujem što šiptari hapse Srbe po KiM nalogom svojih nelegalnih sudova.Takve bljuvotine naravno od mene nećeš nikada pročitati jer postoji zrelost nacionalne svjesti.

КО је где помињао Русију?

Ти си тотално полудео.

zaista ovo mislis?

nisam rusofil ali mislim da je zelenski najkrivlji za unistenje ukrajine.

ukrajina se nece ni za 100 godina oporaviti jer ce biti prezaduzena za oruzje koje je dobila i morace sve resurse da pokloni na ime duga.

od nekad bogate zemlje sa odlicnim standardom napravise afriku.

pokupise im amerikanci sve elektrane za nista

Back