Amerika (USA) je postala obicna olupina. Zasto se krije to?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

izuzetan

Aktivan član
Poruka
1.719
Amerika to jest USA ili SAD kako zelite je postala obicna olupina. Milioni i milioni gradjana te drzave zivi u totalnom siromastvu bez posla, bez primanja, bez socijalne pomoci bez icega igde . Zasto se to krije po masovnim medijima i nacionalnim frekvencijama? Znaci narod sa jedne strane strmoglavo siromasi u bedi i nemastini a pojedinci u americi nezadrzivo se bogate. Zasto tako? kako to americjki narod ne ume da ustane i da promeni sistem i da konfiskuje svo bogatstvo koje je korumptivno i monopolisticki steceno od strane duboke drzave i bankarskih mesetara i prevaranata?

Evo video koji otkriva kakva je zapravo amerika a sto necete videti ni na jednom mediju sa nacionalnom frekvencijom u svetu a koje drze u vlasnistvu americka duboka drzava koja unistava kako ameriku tako i ceo svet njihovom 5G tehnologijom, HAARP-ovima menja klimu i vrsi globalno zagrevanje, izaziva ratove po svetu i gradjanske ratove, unistava i druge drzave ratuje sa rusijom i kinom itd itd itd itd.

Tri meseca godisnje zivim u Los Angelesu (Torrance ) i nigde nisam video beskucnika.Krivo si informisan
Па није ЛА америка него само један град у Калифорнији. Толико би морао да знаш?
У осталом, погледај снимак па реци искрено, да ли је то америка?
А сад, да те питам, када си био у Русији и где?

Па није ЛА америка него само један град у Калифорнији. Толико би морао да знаш?
У осталом, погледај снимак па реци искрено, да ли је то америка?
А сад, да те питам, када си био у Русији и где?
Bio sam u Moskvi, i Petrogradu .Volim njihovu staru kulturu (Ermitaz) i balet, ali tamo nema slobode koju imas u Americi

Bio sam u Moskvi, i Petrogradu .Volim njihovu staru kulturu (Ermitaz) i balet, ali tamo nema slobode koju imas u Americi
Које слободе нема, јел слободно ношење оружја и убијање на улици?
Пошто "живиш" у Калифорнији, можда знаш где је Watsonville? Taмо ми јње брат од ујака полицајац и водили су ме у патролу он и његов колега. Оно што сам видео, сачувај ме Боже. У четврти, где живе хиспаноси и црнци, готово и да не улазе. Како каже, нека се тамане, мање проблема за њих.
Такође, навео ми је докле могу безбрижно да шетам, даље од наведеног, НЕ ићи?!
Када сам узео кола, да скокнем до једног познаника, напоменуо ми је да ако ме заустави полиција да држим руке на волану и строго слушам шта ми говори да ме не би упуцали?!

Amerika to jest USA ili SAD kako zelite je postala obicna olupina. Milioni i milioni gradjana te drzave zivi u totalnom siromastvu bez posla, bez primanja, bez socijalne pomoci bez icega igde . Zasto se to krije po masovnim medijima i nacionalnim frekvencijama? Znaci narod sa jedne strane strmoglavo siromasi u bedi i nemastini a pojedinci u americi nezadrzivo se bogate. Zasto tako? kako to americjki narod ne ume da ustane i da promeni sistem i da konfiskuje svo bogatstvo koje je korumptivno i monopolisticki steceno od strane duboke drzave i bankarskih mesetara i prevaranata?

Evo video koji otkriva kakva je zapravo amerika a sto necete videti ni na jednom mediju sa nacionalnom frekvencijom u svetu a koje drze u vlasnistvu americka duboka drzava koja unistava kako ameriku tako i ceo svet njihovom 5G tehnologijom, HAARP-ovima menja klimu i vrsi globalno zagrevanje, izaziva ratove po svetu i gradjanske ratove, unistava i druge drzave ratuje sa rusijom i kinom itd itd itd itd.

Krije se zato sto pokusavaju da drze ostatak sveta i dalje u ropstvu.

Ali mi znamo da je amerika propala, i da je amerika danas siromah sa nuklearnom bombom i nista vise preko toga.

И о каквој слободи ти причаш?
У Русији слободно и безбрижно можеш шетати куда ти воља! Полиција, нормални људи, не пуцају у ненаоружаног човека, оно, чопоративно и дивљачки. Они то решавају другачије:

Које слободе нема, јел слободно ношење оружја и убијање на улици?
Пошто "живиш" у Калифорнији, можда знаш где је Watsonville? Taмо ми јње брат од ујака полицајац и водили су ме у патролу он и његов колега. Оно што сам видео, сачувај ме Боже. У четврти, где живе хиспаноси и црнци, готово и да не улазе. Како каже, нека се тамане, мање проблема за њих.
Такође, навео ми је докле могу безбрижно да шетам, даље од наведеног, НЕ ићи?!
Када сам узео кола, да скокнем до једног познаника, напоменуо ми је да ако ме заустави полиција да држим руке на волану и строго слушам шта ми говори да ме не би упуцали?!

U pravu si. Ni ja ne idem nocu u Downtown, niti posecujem po danu South Central ( i ja znam za gangove i cetvrti gde se ne ulazi), ali jos uvek mi se vise svidja od zivota u Rusiji

Мислиш, због чега се крије по америчким медијима?
Јер капирам да то нас баш и не треба претерано да интересује.

Амерички сан је увек био само сан.
Док су ''бејби-бумери'' узимали кредите и живели од позајмљеног новца, све је изгледало привидно саршено.
Сада, док је конзумеризам достигао вртоглаве висине, људи се затрпавају дугом да би само живели нормално. Далеко од сна.
Већина народа је финансијски неписмена, због тога пуно њих и завршава на улицама.

U pravu si. Ni ja ne idem nocu u Downtown, niti posecujem po danu South Central ( i ja znam za gangove i cetvrti gde se ne ulazi), ali jos uvek mi se vise svidja od zivota u Rusiji
А шта ти реално знаш о животу у Русији? Вероватно ништа или, оно што знаш, чуо си?
Ја сам до доласка у Русију живео у Канади са честим боравцима у САД.
Ту беду, коју сам виђао на улицама америчких градова у Русији нема шансе да видиш!
Посебна је прича васпитање деце! Посебна пажња се води о томе. Нема шансе да деци сервирају ЛГБТ вредности и одтала њесра која се тамо дешавају. Овде су и даље нормални и људи и деца а тек, како су лепе Рускиње, нема им конкуренције.
Али добро, ко воли да му живот прође између пиџаме и радног одела, САД је прави избор.

amerika je olupina vec decenijama al njen tutor ROTSCHILD kontrolise 97 posto zapadnih medija koje jos uvek sire bajke o super-americi, amerikancima bozanskim bicima poslatim od Boga da vladaju nad Zemljom.
Medjutim, to vazi samo za Evropu, severnu ameriku i americke kolonije po svetu. Ogromna vecina svetske populacije vec generacijama zna ko je i sta je amerika I UPRAVO IZ TIH DELOVA SVETA POCELO JE RUSENJE BAJKE O AMERICI.

Ali, ali, ali,.....po stoti put navodim da je daleko vaznije ko su amerikanci od toga dal je amerika propala ili ne. A to su i nasi sugradjani, tacnije, moralni i civilizacijski otpadak srpskog naroda koji je u svojoj gramzivosti, aroganciji, kriminalu i nemoralu emigrirao u ameriku, jedinom mestu na svetu gde je svaki kriminal, ubistvo, moralna destrukcija ....legalna i cak stimulisana od drzavnog sistema.
Daklem, sa padom amerike, treba ameriku opasati zidinama i zicom sa strujom...............inace ce "amerikanci" da se vrate u svoje domovine pa ce tamo nastaviti da sire zlo kojim su inficirani u americi.

A "slucaj" Rotschild.....................e to je posebna prica.

Ovi nasi u Americi nikako da se vrate iz olupine Amerike u zlatnodobujucu Srbiju. Drze ih kao taoce, moramo poslati ultimatum jenkijima da puste nase ljude ili cemo im bombardovati Vasington i Njujork.
У октобру 2021. забележено је да се број Срба у дијаспори умањио за 92.000 држављана у односу на исти период претходне године, а позитиван тренд повратка наших људи из иностранства посебно је видљив у узрасту младих и високообразованих.

Извор

Гледајући онај бедни народ у "диктаторској" Белорусији, просјаке по прљавим градским улицама, наоружану полицију која терорише могуће противнике режима, оне "кршеве" од аутомобила по "блатњавим" путевима, села без струје и воде, замислим се да ли би живео тамо, судећи по овом снимку (што је неко већ био окачио), који је "диктатор" наредио да се "нашминка" за потребе саморекламе њега и земље и упоредим са некадашњим аутомобилским гигантом Детротом (Гост тауном - градом духова), тужна лица људи и деце у Блрс, наспрам задовољних и насмејаних американаца са џеповима пуних пара, који се башкаре у својим раскошним вилама са базенима и вртларима који их одржавају и плаћају месечно више него што онај "бедник" у Блрс заради за свој радни век, радећи по неколико послова само да би се исхранио и отплаћивао хипотеку свог малог станчића, величине америчког шатора са тротоара неког градског предграђа.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back