Norma Kampl
Iskusan
- Poruka
- 5.920
Ево, управо едитовах горе.Jaguar b. p.:Ноубл Енв'л је назив америчког дела операције Елајд Форс.
Али је, уосталом тај "амерички део" био и најбитнији, зар не?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ево, управо едитовах горе.Jaguar b. p.:Ноубл Енв'л је назив америчког дела операције Елајд Форс.
Није требало да претимо, требало је да плачемо и замолимо их да нас цивилизовано окупирају и ако морају цивилизовано убију.Jaguar b. p.:Амерички амбасадор вас није терао да затварате опозиционе новине док сте били на власти, амерички амбасадор вас није терао да претите да на Косову Арбанаса "више неће бити."
Радикали су сами изградили свој статус недемократске странке,
са тим Американци немају везе.
Lacibg, операција бомбардовања СРЈ се није звала Милосрдни анђео, немој да подлежеш пропаганди.
Jerry Ropero:Akcija se zvala Milosrdni Andjeo. To sam ja cuo Dzejmija Seja da kaze na svojim redovnim konferencijama za stampu koje su prenosene na BBC-u, CNN-u i SKY-u
Не знам стварно, ја вам говорим само да се ништа од тога није звало "Милосрдни анђео."Norma Kampl:тај "амерички део" био и најбитнији, зар не?
Па, није у реду што je употребљавано забрањено оружје као што су касетне бомбе и радиоактивна муниција,Norma Kampl:Да ли је, по твом мишљењу, у реду што су бомбардовали Србију?
Колега, ја уопште ни не кажем да су пилоти били мотивисани алтруизмом. То су плаћени војници, припадници радничке класе.Lacibg:помогли нам. Потрошише се, несебично, толике скупе бомбе и гориво за авионе,
а пилоти ризиковали своје животе зарад нашег добра ...
Ево у чему је неспоразум. Ти сматраш да ако се Борис Тадић понижава пред неким, да то значи да се и ти понижаваш.Lacibg:"демократе" су заслужне за тако прљаву конотацију речи демократија. То значи "танге" сервилност, љубљење у д.упе Американаца
Jaguar b. p.:Па, није у реду што je употребљавано забрањено оружје као што су касетне бомбе и радиоактивна муниција,
и није у реду што је убијен и рањен један број цивила.
Jaguar b. p.:Када се то изузме. Напад на инсталације Милошевић-СРС режима и ВЈ/МУП је 100% у реду
и требало га је извршити 1992. уместо 1999.
Jaguar b. p.:Ви радите са погрешном премисом да смо ми сада поробљени,
и када радите с том премисом онда се наравно згражавате над овим што ја велим.
Јер испада да се ја залажем за ропство, а не за светле дане слободе 1992-2000.
Ја међутим радим са премисом да је Србија управо у периоду 1992-2000. била потлачена, а да је сада слободна.
Када тако погледате ствари, онда је ово што кажем сасвим логично, није ли.
Jaguar b. p.:Ја стварно не видим да смо 1993. били слободни када се ни писмо у иностранство није могло послати.
bas to....Jaguar b. p.:А сада не видим да смо потлачени, јер имамо сва могућа права као и сви остали на Западу.
to je tacno, ali vojnik je vojnik, na njega imas pravo da pucas, da ga ubijes ranis i ostalo...Jaguar b. p.:Колега, ја уопште ни не кажем да су пилоти били мотивисани алтруизмом. То су плаћени војници, припадници радничке класе.
ne, nego kad on pripuca na tebe, treba da mu ponudis cokoladicu....alergicna:Stvarno vojnik je vojnok i na njega ima pravo svako da puca??????
alergicna:Narocito ako postoji opasnost da otkrije gde se krije RATNI ZLOCINAC pa onda po kratkom postupku.