Amerika preti uništenjem Republike Srpske

• Začetnik teme Začetnik teme scot
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
navalili lesinari i novi i stari
hoce Klinton prokleti Srbiju da svali
sebi ruke Klintone gospodine zuti
ne diraj u srpsku zemlju bolje ti je cuti
tvoja kuca bela srpskoj braci preti
poslacemo ti Klintone
pozdrav po raketi !
:gace::brus:
nedjo.jpg

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Ne razumem zasto su neki ljudi tako sigurni da USA samo hoce nas da unisti i sve sto ima veze sa srbima u ovom slucaju Republika Srpska,ja licno mislim da amerikance boli dupe za nas,verujem da im je krivo sto su potrosili pare na bombe sto su bacili na teritoriju Srbije 1999 godine.Oni idu tamo gde je sigurno da ce da se ocheshu debelo,kao sto je Irak zbog nafte,Srbija nema nista sto bi njima bilo od neke vece koristi.
Ljudi mislim da je vreme da zaboravimo amerikance jer mislim da su cak i oni videli da kod srba nema nade da se dovedu u red.

Pa, dosta sam ja odgulio kao terenski patriota. Došlo vreme da se čiča odmori malo, i da bude online patriota. Ali, ako baš zagusti...kao i pre...snajper u ruke, i kandidatura se za Hag.

Snajper, kao i pre? Pa onda se moze biti znamo, jer sam i ja duzio neke posebne stvarcice tokom 1998. na nekim mestima.Pa video da od toga leba nema, samo muke, krvi, znoja, i sve to uzalud.

A, to je kao uslov za ratovanje? Pa, nisam baš siguran da je na proboju Solunskog fronta bilo toliko mnogo pismenih i obrazovanih, a ni ranije na Ceru i Kolubari, pa smo opet napravili briljantne vojne uspehe.

Napravili vojne uspehe, i potom sve izgubili. A ti se pitaj zasto je bitno to za ratovanje. Gde nas je to dovelo izvini? A da ne pominjem koliko smo izgubili u tom "uspesima". Narod prvo mora da zna za sta se bori, i da bude obrazovan pa tek onda i moze biti vojnik.

Napravili vojne uspehe, i potom sve izgubili. A ti se pitaj zasto je bitno to za ratovanje. Gde nas je to dovelo izvini? A da ne pominjem koliko smo izgubili u tom "uspesima". Narod prvo mora da zna za sta se bori, i da bude obrazovan pa tek onda i moze biti vojnik.

Vojnici, oni nepismeni, i njihovi polupismeni podoficiri, vođeni pismenim oficirima, i časnim ljudima, su svoj posao pošteno i dobro odradili.
To što se Srbija posle sama sebe odrekla i svoje državnosti, nisu učinili vojnici, nego političari, i megalomanski i panslavenstvom zaluđeni Aleksandar Karađorđević. A, to su sve bili učeni ljudi, ali očigledno kratkovidi i glupi. Da su dali nekom od tih nepismenih vojnika da vodi Srbiju, on sigurno nikada ne bi pao na tu glupost i varku latina.

Back