Америка "ослободила" Ирак

Obersturmfuehrer:
brate, i ako koriste, koriste nesto mizerno.....njima ne treba to, vec velika baza, kao sto su baze u Nemackoj, zamisljenje da budu odskocna daska u eventualnom ratu sa Rusijom...sad se situacija pomerila na bliski istok, i logicno da im nesto veliko treba na Kosovu...
Мени не смета што они желе базе и остале глупости.Нек иду да гину,и треба.Стока је то.За друго и нису.
Али,нећу да прихватим да и наша војска учествује у агресијама на ону беду коју нападају,и да притом отимају Космет и протерују Србе заједно са шиптарима.

Obersturmfuehrer:
brate, i ako koriste, koriste nesto mizerno.....njima ne treba to, vec velika baza, kao sto su baze u Nemackoj, zamisljenje da budu odskocna daska u eventualnom ratu sa Rusijom...sad se situacija pomerila na bliski istok, i logicno da im nesto veliko treba na Kosovu...

kakav bre crni rat sa Rusijom, pa odnosi izmedju Buša i Putina su najtopliji ikada. nema šanse da tu bude išta u bliskoj budućnosti

Andreavk:
...ma ne...samo im zavide i radili bi to isto...i bili bi mnogo gori...samo kad bi im se pruzila prilika :)

Наравно, то је "Сабља" показала. Лишавање слободе 12.000 људи од чега је само мали број оптужен. Укидање слободе медија. И неки су тражили да ванредно стање траје пет година. Изгледа да се само у ванредним стањима некако сналазе.

Duh Sekire:
Наравно, то је "Сабља" показала. Лишавање слободе 12.000 људи од чега је само мали број оптужен. Укидање слободе медија. И неки су тражили да ванредно стање траје пет година. Изгледа да се само у ванредним стањима некако сналазе.

А заборавио си да је она обреновачка калаштура Батић испред ни мање ни више него Демохришћанске странке тражио ПРИВРЕМЕНО УВОЂЕЊЕ СМРТНЕ КАЗНЕ(вероватно само онолико колико би му требало да побије неистомишљенике) - ето, и таква багра је сада у коалицији са нарко-ЛДП-ом.....ужас...

Arnold_Layne:
kakav bre crni rat sa Rusijom, pa odnosi izmedju Buša i Putina su najtopliji ikada. nema šanse da tu bude išta u bliskoj budućnosti

pa to i kazem, evropa vise nije aktuelna....

Duh Sekire:
А твоја сестра да "заволи" америчког војника. По могућству црнца. Може, а?

nesto pametno? Moze, a?

Не знам колико је паметно, али ја знам да је то истинити проблем. Мој ујка је живео у Лудвизбургу, тамо је била једна америчка база па се свега нагледао.
Сад ако ти кажеш да је алтернатива томе да се изолујемо, ја ти кажем да су могуће и другачије инвестиције. Ето, исти Амери су уложили у Сартид, па се не буним. Не мора овде да нам долази најгори шљам, који је обично у професионалној војсци.

Obersturmfuehrer:
kao sto vidis, oni su hteli tu bazu...i nista ih nije moglo spreciti u tome...
mi smo bili na potezu i vidis kako smo prosli....

То и даље не значи да ти можеш да реагујеш у фазону "баш је то супер", а ја да те подржим речима "браво мајсторе".
Неће да може.
А сурове реалности има доста и ван интернета.

Back