Америка на коленима !

Komunistkinja

Buduća legenda
Poruka
48.824
ауторска тема

Пала је ноћас на колена Америка , пала и више се никада неће подићи .Сви на свету могу да ноћас виде раздор и расцеп Америчког друштва , нема са овог дна више повратака .она лаж коју је Америка ширила о свом јединству , слободи и демократија се ноћас срушила као кула од карата пред целим светом .

Када сам угледала онај снимак сузавац , маса људи како упада у зграду Америчког конгреса помислих "Зар ово није веђ виђено"? , од некуд ми беше позната сцена и слика .

Аха , зар ово не беше САД сценарио 5 Октобра 2000 године , помислих у себи и захвалих се Богу што сам доживела да видим ово што се ноћас у Америци десило .

Божију правду ,караму како год желите да назовете ово што је цели свет видео .

Америку у дубокој подели , у граћанском рату и на коленима !

нека на својој кожи осете шта значи беда , страх и бол !

само Боже да те замолим још једно немој да им даш мање боле , него што смо ми имали ..

Христос се РОДИ ЈУГОСЛАВИЈО и теби ..

Ови псеудо комунисти би само неке устанке да величају

Другар'це... готова је журка у Капитолу. Путин није послао довољно вотке, па се није окупило ни онолико света колико сте прижељкивали

Мери кристмас

Ови псеудо комунисти би само неке устанке да величају

Другар'це... готова је журка у Капитолу. Путин није послао довољно вотке, па се није окупило ни онолико света колико сте прижељкивали

Мери кристмас

Журка је тек почела

Бајден се згрозио каже страшно разлупали конгрес , упали у зграду , тако дивљаштво а заборавио је шта је подржавао широм света од 5 Октобра лета Господњег 2000 године до данас ..

када под његовим прозором мечка игра онда му се не допада ..

Не освећујте се за себе, љубазни, него подајте место гневу Божијем , јер стоји написано: Моја је освета, ја ћу вратити, говори Господ. (Рим.12,19)

Nije mi jasno tolika mržnja prema Americi a ljubav za Nemačku, Austriju, Madjarsku, Francusku pa i Tursku. Ako pogrledamo ko je više zla naneo srpskom narodu ameri su mala deca. Dakle, šta je problem?
Ne razumes mito pusti.

Ameri su problem, drzave koje si nabrojao su teritorije koje su okupirane od strane amera i engleza osim Madjarske.

Asanž, Snouden i Čelzi Mening kandidovani za Nobelovu nagradu za mir... Bio bi red da je i dobiju!
ErD_Y2-XEAU3znu

Back