AMЕРИКА НА ИВИЦИ ГРАЂАНСКОГ РАТА? Бајден запретио Трампу војним пучем

AMЕРИКА НА ИВИЦИ ГРАЂАНСКОГ РАТА? Бајден запретио Трампу војним пучем

Кандидат Демократске партије на наредним изборима Џо Бајден сматра да актуелног председника чека војни пуч ако одбије да призна пораз на председничким изборима, јавља Си-Ен-Ен.

На питање новинара шта Бајден мисли шта се може десити ако Трамп изгуби на председничким изборима у новембру, али одбије да призна његове резултате и напусти своју функцију, бивши потпредседник САД је одговорио да би у том случају војска могла да помогне.

– Обећавам вам, апсолутно сам сигуран, да ће га они брзо извести из Беле куће – навео је Бајден.

Он је додао да се у америчкој војсци многи противе покушајима актуелног председника САД да претворе Америку у милитаристичку државу и изјавио да се поноси војницима који су недавно критиковаоли Трампа.

Слично мишљење је изразио и члан Представничког дома из Луизијане, демократа Седрик Ричмонд. По његовим речима, војници ће се умешати, ако се Трамп успротиви резултатима избора.

– Сигуран сам да ће се генерали и други људи активирати и осигурати мирну предају власти – изјавио је политичар.

https://srbin.info/svet/amerika-na-ivici-gradjanskog-rata-bajden-zapretio-trampu-vojnim-pucem-video/

zakuvava se u americi
Lolčina i Srbin.info
Pa nije Amerika neka mračna spiljska država da se silom smjenjuju predjsednici.
To je za Ukrajinu, Bjelorusiju i ostale relilkte SSSRa

Pa nije mu zapretio nikakvim vojnim pucem
Nego je rekao da ce vojska da zastiti Ustavni poredak ako izgubi izbore i odbije da sidje sa funkcije

Kao sto je vas Milošević godine 2000e odbio da sidje sa prestola i naredio vojsci i policiji da bacaju kanistere iz helikoptera i da upotrebe silu protiv civila
Нису бацани никакви канистери из хеликоптера тада. Нити се војска мешала. Било је до 30-так сузаваца и то је то. Налогодавци су хтели да виде крв на улици, али ни тога није било. Један старији човек је имао срчани удар и једна девојка пала својом кривицом са камиона који је јружио по граду и тако умрла.Када је тадашњи ДЕПОС видео то да нема крви објавили су како су то ненасилни протести (оп.а. противуставни због организовања из иностранства). Иначе сам председник Милошевић је имао гласова на гласању тада колико је и објављено званично. Накнадно је ДЕПОС донео податак из Немачке колико је људи за кога гласало, а који су намештени да буде супротно од стварног стања. Сви подаци око избора су од стране ДЕПОСА ишли у Немачку у Европској унији тадашњој (лично сам био сведок да су их слали). Слали су их својим газдама.

Back