AMЕРИКА НА ИВИЦИ ГРАЂАНСКОГ РАТА? Бајден запретио Трампу војним пучем

Тихи

Starosedelac
Poruka
185.950

Кандидат Демократске партије на наредним изборима Џо Бајден сматра да актуелног председника чека војни пуч ако одбије да призна пораз на председничким изборима, јавља Си-Ен-Ен.

На питање новинара шта Бајден мисли шта се може десити ако Трамп изгуби на председничким изборима у новембру, али одбије да призна његове резултате и напусти своју функцију, бивши потпредседник САД је одговорио да би у том случају војска могла да помогне.

– Обећавам вам, апсолутно сам сигуран, да ће га они брзо извести из Беле куће – навео је Бајден.

Он је додао да се у америчкој војсци многи противе покушајима актуелног председника САД да претворе Америку у милитаристичку државу и изјавио да се поноси војницима који су недавно критиковаоли Трампа.

Слично мишљење је изразио и члан Представничког дома из Луизијане, демократа Седрик Ричмонд. По његовим речима, војници ће се умешати, ако се Трамп успротиви резултатима избора.

– Сигуран сам да ће се генерали и други људи активирати и осигурати мирну предају власти – изјавио је политичар.

https://srbin.info/svet/amerika-na-ivici-gradjanskog-rata-bajden-zapretio-trampu-vojnim-pucem-video/

zakuvava se u americi

поцркаће црни пантери и антифа од глади у свом гету за недељу две...

Тактика против њих је не дати им да увозе храну и пропаде револуција

Кандидат Демократске партије на наредним изборима Џо Бајден сматра да актуелног председника чека војни пуч ако одбије да призна пораз на председничким изборима, јавља Си-Ен-Ен.

На питање новинара шта Бајден мисли шта се може десити ако Трамп изгуби на председничким изборима у новембру, али одбије да призна његове резултате и напусти своју функцију, бивши потпредседник САД је одговорио да би у том случају војска могла да помогне.

– Обећавам вам, апсолутно сам сигуран, да ће га они брзо извести из Беле куће – навео је Бајден.

Он је додао да се у америчкој војсци многи противе покушајима актуелног председника САД да претворе Америку у милитаристичку државу и изјавио да се поноси војницима који су недавно критиковаоли Трампа.

Слично мишљење је изразио и члан Представничког дома из Луизијане, демократа Седрик Ричмонд. По његовим речима, војници ће се умешати, ако се Трамп успротиви резултатима избора.

– Сигуран сам да ће се генерали и други људи активирати и осигурати мирну предају власти – изјавио је политичар.

https://srbin.info/svet/amerika-na-ivici-gradjanskog-rata-bajden-zapretio-trampu-vojnim-pucem-video/

zakuvava se u americi
Pa nije mu zapretio nikakvim vojnim pucem
Nego je rekao da ce vojska da zastiti Ustavni poredak ako izgubi izbore i odbije da sidje sa funkcije

Kao sto je vas Milošević godine 2000e odbio da sidje sa prestola i naredio vojsci i policiji da bacaju kanistere iz helikoptera i da upotrebe silu protiv civila

Који бре наш Милошевић, Србија је загинула у револуцији 45те.

Ваљда ће ви Амерички Срби боље од нас овде да прођете, али нешто је тај Трамп сумњив...

ко да ће да изда све који су га подржавали, нешто је много гадно почело тамо...

Боље ви тамо сами да се организујете на време, мож да буде белај и за леве и десне са овако постављеном позорницом...

види ти ако има тамо Срба да се сконцентришете у случају издаје са врха, немо да вас околности затеку ненаоружане и разједињене да чекате да вас држава брани...

Ако су глобалисти одлучили да уканалишу УСУ, чувајте се браћо, ми Срби увек као лојални старој гарнитури будемо жртвени јарци...

tamo ako gori nema veze ko pali
Њет брат...

Граџански рат не треба ником сем сатанистима и наивчинама који мисле да је несрећа било ког човека на планети, срећа оног другог...

Јел има неко у Србији да пази на Америчке Србе ако крене тамо стејџирани белај, да не буде после нисмо знали да мож да буде озбиљно...

Dolazi mečka

fxsgq2gDtxRSWN2V8prGOlL4TUs-6dPMX1ORlYUcy3g89wzYxZTEq5Q3fqdzbcVcqkCQKHMzs_ctPeyT01XmE3nocGyaXkbs6Z4XaCH4Wehf8pp23Ak1SzII9d3QYWoLd3BdLv4-gbYb1VhQ-UewlcpSVw

Њет брат...

Граџански рат не треба ником сем сатанистима и наивчинама који мисле да је несрећа било ког човека на планети, срећа оног другог...

Јел има неко у Србији да пази на Америчке Србе ако крене тамо стејџирани белај, да не буде после нисмо знали да мож да буде озбиљно...

Ajd ne seri više časti ti.

Mislim da je sve ovo predizborna buka da bi se što više ljudi odazvalo na glasanje. E sad, kako će biti nakon glasanja to ćemo da vidimo.
Nešto sam kontala da uzmem neku barčicu pa ako bude opet bježanija da lagano zaveslam prema Kubi.. al neću. Dosta više bježanije. Uzela sam brašna i Nutele i ima da mažem dok traje. Bježanija mi je pala teže od samog rata jednom. Nit imam više gdje niti mi se više bježi..nije ni to život. Umori se čeljade.

pedofil bajden zivi u virtuelnoj realnosti, i samo laganjem demokrate mogu da ''dobiju'' izbore kao sto je hilari ''dobila'' po prorokovanju laznih medija koji su joj davali sve sanse. jer su placeni da lazu - e, isto tako bajden lazno prorokuje, a svima je jasno da bujna masta cini svasta - mentalni bolesnik

Infowars i alex jones

Isti covek koji je drkao po ceo dan kako je trampara do jaja protiv demokrata
Sad unajmio spikera da prica isto to al protiv trampare a za demokrate

Izvori iz kojih vecina na forumu upija mudrost su smehotresni

Мислим да ментално проклизаваш. У овом видеу који си поставио нема ништа афирмативно у вези Демократске странке. Једва да су је и споменули. Али, критикују Трампа што не предузима ништа против терориста у Сијетлу, конкретно против тог неког репера који тамо са наоружаном екипом заводи "ред".

Zabrinuti smo za krsenje gradjanskih prava i ugnjetavanje manjina. Predlazem vojnu intervenciju sa nato code name milosrdni Srbin. Najpre da im bombardujemo mostove, nafte skriljce i rafinerije, kanadsku ambasadu, cnn televiziju, pentagon a po malo i civile a zatim zapretimo kopnenom intervencijom. Svet ne sme ostati nem na zverske zlocine amerikanaca nad manjinama. Oformiti balkanski nato i izbombardovati ih osiromasenim stajskim djubrivom tako da kamen na kamenu ne ostane. Zatim pustiti legiju i jso ekipu, tigrove i kobre, da patroliraju i odrzavaju red tamo kao medjunarodne snage

Back