- Poruka
- 300
Nema sanse...
Pre ce izbiti rat nego da postanu "socijalne drzave"
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oni iz sjenke vladaju planetom...
Reci mi da ne mislis stvarno da ce nesto iole znacajno zavisiti u USA od toga ko je predsednik?
To je bitno taman toliko koliko i koja smena cisti veceras WC u tvom omiljenom kaficu ili bioskopu ili gde vec...
Nema sanse...
Stephen_a King_a "Stand" добро ће победити зло
Pa jeste stvarno, jedan Miskovic je sposoban da izbegne zatvor u Srbiji.Odluke donose oni najbogatiji, a politicari moraju da ih sprovedu. Jel' ti ovo dovoljno prizemno? Ako kod nas drma drzavom jedan pisljivi Miskovic koji ima par miliona evara, sta mislis sta rade oni u USA koji imaju stotine milijardi dolara? Cekaju da im Obama smisli sistem zdravstvene zastite koji ce da ih kosta silne pare?
Osim toga, osim predsednika postoje Kongres i Senat, kao sto i mi imamo skupstinu i kao sto ni kod nas prakticno nista ne zavisi od predsednika.
Ne znam sta je u tome toliko tajnovito. Osim toga, to danas zna svako ko iole hoce da se informise. Cak ni to ne mora, samo neka gleda sta se i kako desava i sve mu je jasno.
Cuj, Obama nesto smislio i odlucio - dakle, da ne poverujes.
Није истина, Америка је пред великим променама.
...
Tako su komunci srali i da je obama njihova nada. Tog sandersa ce isto da cipuju kad pobedi, isto ko obamu.
Ви стварно верујете да амерички председници раде нешто по својој вољи , а не оно што им је наложено?
Komšo, taj ti je Korbin kritikovao bomardovanje Srbije..ne znam jesi ti na toj liniji, manje važno je da l zastupaš da su ovce pojele ljude![]()