AMERIČKO RVANJE

• Začetnik teme Začetnik teme Aki96
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pitam se kOja je pO redy Ova tema O AMERICKOM RVANJU...???Al drago mi je ,znaci da volimo americko rvanje :) Ja sam registrovana na nekom forumu o AMERICKOM RVANJU,al ne znam dal je to tvoj,uzela sam ga ovde na krstarici... :)

Pa to ti kažem....Ionako nam je jadna zemlja, a kako nam je omladina masovno zatupljena....biće još jadnija...Biće to sve isprani mozgovi...Globalazacija, jbg....a mi sve najgore pokupili od drugih....Strašnooo....

Pa jbg...mi neki mladji se palimo i svidjaju nam se te tuche,to rvanje,u tim borcima nalazimo neke osobine koje volimo,skupljamo njihovu biOgrafiju...slike....neki to vole,moras razumeti...misljenja su razlicita!!!

hahaha gotivni su mi favoriti su mi batista i sena :P aaaaaaa ali vise volim cice da vidim kako se fute jer su smesnije nego likovi ahahha inace dobri su im pokreti jedno ih postujem sto dosta vezbaju na tome da ne povrede sebe i protivnika ali da od toga naprave dobar sou :)

Sto se mene tice sve je stvar ukusa, i molim one koji KAO JA to ne vole i ne nalaze nista zanimljivo u tome da se slobodno udalje od teme, bolje se ne svadjati a sto se tice teme trebao si prvo videti da li tema postoji(a postoji)i da li ima clanova koje ovo zanima!!!

WWE ne treba da se gleda kao sport nego kao neka vrsta serije jer i na wikipediji pise da je serija ,a br.epizoda ~450. A jos sa zapletima kao u spanskoj seriji daleko je to od sporta. Cak ima i nekih nerealnih situacija gde se npr. Underataker pojavi na ulazu u halu, svetla se ugase i upale posle 3 sekunde, Undertakera nema a svi u ringu popadali u nesvest. Tu se vidi da to nema veze sa stvarnom borbom vec da je glavni cilj zabava. Kao kad gledate neki karate film i znate da je sve namesteno, isto tako i ovo samo sto je uzivo na ringu a zaplet je skoro isti. Kao sto zene vole da gledaju spanske serije tako i muskarci (neki) gledaju WWE jer mu dodje na isto.

Ne pratim redovno, nego onako kad stignem. Svaka im cast za akrobacije. Medjutim to je samo dobar show za gledaoce i nista vise, daleko je to od sporta a posebno od extremnog.
Moj favorit je inace Underataker, stari prekaljeni "glumac" u seriji wwf. Poz

Back