Americko Rvanje

Ajde vas koji toliko volite ovaj sport da malo "popalim" da vidite kako je to nekad bilo i zasto je ovo sada najobicnije s*anje :lol:

Jedna od najboljih borbi svih vremena.


Verovali ili ne i ona je radjena po scenariju , ali tada su se borci stvarno trudili da naprave nesto senzacionalno cak i po cenu da se ozbiljnije povrede.

Obavezno pogledati.
 
Ajde vas koji toliko volite ovaj sport da malo "popalim" da vidite kako je to nekad bilo i zasto je ovo sada najobicnije s*anje

Jedna od najboljih borbi svih vremena.


Verovali ili ne i ona je radjena po scenariju , ali tada su se borci stvarno trudili da naprave nesto senzacionalno cak i po cenu da se ozbiljnije povrede.

Obavezno pogledati.

Najbolji mec ikada u istoriji WWE
 
Jel i ti gledash...? :D


Prvo je moj sin koji ima 7 godina počeo to da gleda...
Onda sam ja namerno počela da gledam sa njim, da bih mu objasnila da je sve to gluma, da kada bi se oni stvarno tako udarali, da bi se jako povredili, i da to nikako ne pokušava u školi, jer su deca počela sa imitacijama, pa je bilo i povređenih.
Dakle, uvek bih sela uz njega i gledala i komentarisala u fazonu, evo vidiš, da ga je on stvarno tako udario, ovaj ne bi ustao i sl....tako da on shvata da to nije stvarnost a to mi je bilo najbitnije, jer mogu ja kod kuće da mu zabranim da gleda, ali gledaće kod drugara pa će se izlomiti pokušavajući. Ovako, izabrala sam ovu varijantu...
Eeeee sad, to što je meni usput zapao za oko R.Orton :lol: to nema veze...
Pre neki dan, ja u hodniku a on me zove..Mama mama, evo ga Orton, sad će da se bori....:lol:
Dakle, da, gledam......i uživam u pogledu :lol:
 
E pa super!U pravu si za svog sina...kod mene u skoli,decaci se olomise jadni imitirajuci Batistu,Cenu itd......jadni :lol: sve one pokrete,ma svasta.....potpuno si u pravu :) ;)
A ja isto,uzivam u tome,v0lim da gledam kako se udaraju,zabavno mi je i posle 4-5 epizoda,svi "glumci" su mi postali jako dragi....posebno BATISTA i onda sad 0b0zavam da ih gledam.... :)
 
Da,oni to lepo naglase...ali niko ih ne slusa...pogotovo ovi pacenici iz moje skole...ee da vidite kako su smesni,idu hodnikom i pricaju "Ja sam John Cena" ,Ja sam Batista,Ja sam Undertaker.......ma uzas!!! :lol: :)
 

Back
Top