Americko rvanje na FOX-u

Moram priznati da je to glupost.
Da nisu to imitirali, imitirali bi filmove ;)
Ko ima sklonosti ka nasilju ne treba mu povod ;)
JA sam skolu davno zavrsio pa je i u moje vreme bilo istih stvari ali nije bilo kecera na televiziji ;)
Kako to onda objasnjavaju psiholozi koji samo mlate praznu slamu. :)

Seti se recimo drugogog primera koji se tragicno zavrsio. Onog decka koji se bavio (sad sam zaboravio kako se zove onaj sport sto skacu po krovovima) pa je propao kroz krov i izgubio zivot. A i to je video na televiziji kako u Francuskoj rade ;)
Oni "avanturistickog" duha ce uvek naci idole i stvari koje ce pratiti ;)

Moram priznati da je to glupost.
Da nisu to imitirali, imitirali bi filmove ;)
Ko ima sklonosti ka nasilju ne treba mu povod ;)
Seti se recimo drugogog primera koji se tragicno zavrsio. Onog decka koji se bavio (sad sam zaboravio kako se zove onaj sport sto skacu po krovovima) pa je propao kroz krov i izgubio zivot. A i to je video na telvoziji kako u Francuskoj rade ;)
Oni "avanturistickog" duha ce uvek naci idole i stvari koje ce pratiti ;)

taj dechko ishao je u odeljenje sada osmo tri a ja sam 8/4.(parkour).
Znala sam ga vrlo dobro,ufffff kako sam plakala:cry::cry::cry:

A shto se tiche americhkog,u nashoj shkoli doshlo je obaveshtenje u vezi njega u kome se kaze da mi u fazonu ne smemo to da radim da su deca poludela za tim i da su se mnogi ispovredjivali.....eto.......:-|

Kako mozete to da gledate.
Zar ne vidite da oni pale one glupe amerikance, a ne tuku se uopste stvarno.
Mislim zamisli da neki onako nabildowani lik udari nekog 3 puta pesnicom u glavu, a nema nigde krvi.
Ha ha ha ha ha ha ha ha ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

Ову глупост треба одмах забранити, поубијаше се деца по школама. Не разумем родитеље који дозвољавају деци да гледају овакве глупости.

Back