Americko rvanje na FOX-u

Imao bi jedno pitanje za one koji se razumeju u kecere, mozda je vec bilo. Dakle, kako se oni dogovore ko ce da pobedi, i kako se dogovore ko ce da bude sampion? Pretpostavljam da bi svako hteo to da postane.
Postoji nesto kao scenario po kojem se sve odigrava. Keceri se tu nista ne pitaju. Sampioni su uglavnom oni na koje se publika najvise primi, ali naravno ponekad i los momak uzme titulu (trenutno Orton) da bi kasnije dosao dobar i spasao stvar.

Postoji nesto kao scenario po kojem se sve odigrava. Keceri se tu nista ne pitaju. Sampioni su uglavnom oni na koje se publika najvise primi, ali naravno ponekad i los momak uzme titulu (trenutno Orton) da bi kasnije dosao dobar i spasao stvar.

Znaci u stvari postoje scenaristi koji odredjuju sta ce se desiti bukvalno kao serija...Zanimljivo. Ali nekako mi tesko da zamislim da su ti keceri iskljucivo glumci, a da nemaju sportske motive da pobede i da samo klimnu glavu kad im sef kaze da ce izgubiti. Mada, ako rade za sefa...

moderatore, zashto si mi obrisao onaj prvi post koji je bio o rvanju?

naravno da su samo glumci, secam se jednom kad sam gledala, batista je prichao neshto mnogo glupo i vidish mu na faci da se jedva suzdzhava da ne prasne u smeh

Smackdown - 4-tog Batista i UnderTaker nisu uspeli da pobede Timer,
Batista se borio protiv Edgehead-a (dve osobe sto lice na Edge-a),UnderTaker protiv Mark Henry,pobedio bi da nije sudija stao da broji kad je bio pin i istekao je timer -,-,Rey ce na Royal rumble imati sansu protiv Edge-a za titulu w00t [-;, ECW - Chauo Guerrero izgubio od CM Punk-a,bilo i tag meceva,mrzi me pisem.<-;

sta se ovde zbiva?a? bolno mi da priznam, ali je sve namesteno...sve... Sta ces... pomalo i smesno, ali ajde... Opet gledam... E Ljudi, moze neko da mi kaze sta je to TNA8 Total nonstop action-USA), ima na Eurosportu? neki tipovi se makljaju ali im je ring u obliku sestougla... Zna li neko nesto vise o tome?

Njah.... Buuuuu.... pošto sam se uverila da je većina stvari i te kako nameštena, gledam samo zbog slatkih batica koji se " tuku".... Batista, Hardy boyz, Randy Orton, John Cena.... I tako, bar da ih gledam preko tv-a kad takvih batica kod nas nema... Xe xe xe

Back