AMERIČKI VOJNIK OTEO SRPKINJI SINA Očajna Šapčanka pokušava da spasi dete, krije ga u bazi nadomak Srbije!

Ти то лично видео?

Lepo napisah da je to opstepoznata stvar tamo.

Zato niko normalan vise nece u americke vojnike, pa kidnapuju decu po belom svetu da popune vojsku, ili uspeju da regrutuju nekoliko najsiromasnijih Amera.

Ko ista zna o americkoj vojsci, jasno mu je da je taj decak uzasno ugrozen.

Tako je RT ili Sputink ne sećam se više trubio 3 meseca kako zli Norvežani otimaju rusku decu, a zapravo otac Norvezan odveo sina sa sobom i nije dozvolio majci Ruskinji da ga odvede u Rusiju !

a deterodjeni u Norfeshka od otac Norvezan sa norveskim imenom i prezimenom, zašto da ga mama vodi u Rusiju ?!

A ne ne!

Tu tzv norvesku socijalnu sluzbu Barnevert je osudio nedavno (konacno!) i evropski parlament zbog toga sto su mu gresi protiv dece i roditelja toliki da to vise niko ne moze prenebregnuti.

Pre par godina se bila digla na uzbunu cela Ceska, ukljucujuci parlament i predsednika, da ti monstrumi iz Barneverta vrate Cehinji dva sina koje su joj kidnapovali na pravdi boga.

Izgleda da zapadnjaci bas vole da kidnapuju slovensku decu.

Lepo napisah da je to opstepoznata stvar tamo.

Zato niko normalan vise nece u americke vojnike, pa kidnapuju decu po belom svetu da popune vojsku, ili uspeju da regrutuju nekoliko najsiromasnijih Amera.

Ko ista zna o americkoj vojsci, jasno mu je da je taj decak uzasno ugrozen.

Njegova su oba roditelja Amerikanci, a i dete je Amerikance, od koga je dete ugrozeno?

1) majka strani državljanin odvede dete stranog državljanina kod babe i dede
2) posvađa se sa mužem ocem tog deteta iz xy razloga nebitno
3) kaže mu da ona i dete ostaju a u afektu verovatno i nešto u stilu nećeš ga više videti (znam slučajeve)
4) otac tog deteta dolazi i odvodi dete , da li je bije ili ne ne znam pošto od Šapca do beogradskog aerodroma ima dovoljno vremena da se obavesti policija za porodično nasilje i otmicu deteta ali od toga nema ništa...tako da čisto sumnjam verovatno novinarska dramatizacija
5) otac svoje dete izvodi iz zemlje normalno po zakonu bez pozivanja na IPAP i sl sranja...jer izvodi svoje dete
6) odjednom se majka seti da joj je dete oteto i da se "krije" kod svoje kuće na svojoj adresi gde je i ona bila
7) zove infornmer i sl spodobe da smisle ovakav naslov ne bi li naročito *******ni deo populacije skočio na "NATO vojnik oteo"
8) ljudi su prečesto gledali realne situacije ovog tipa u svom okruženju a neki osetili i na svojoj koži pa čak ni bombastičan naslov i agresor ne pomaže da identifikuju nju kao žrtvu "agresorskog" vojnika
9) uključuje se heavy artiljerija patriotskog korpusa višeg debiliteta sa svojim teorijama o dekadentnom zapadu, anti-ruski trolovi se priključuju i i tema ode u klasično prepucavanje zapad-rusi, srpkinje ***** daju strancima -albanke porodične ne bune se ni kad ih biješ i sl što imamo na više pdf-ova..."kvalitet" diskusije zagarantovan

Lepo sam predložio da se ovo skloni sa politike...:lol:

Poslednja izmena:
Marinac je dete smestio u NATO bazu "Ederle" kod Vićence, gde trenutno radi. Marina je u poslednjih sedam meseci uspela da čuje sina samo četiri puta.

Marina Gajić Šuler (41) iz Šapca već šest meseci vodi lavovsku borbu da u Srbiju vrati osmogodišnjeg sina Jovana, kog joj je još zakonski suprug, američki marinac Dejmon Vord Šuler (47) posle bračne svađe oteo u avgustu prošle godine i na silu odveo u Italiju.

Marinac je dete smestio u NATO bazu "Ederle" kod Vićence, gde trenutno radi. Marina je u poslednjih sedam meseci uspela da čuje sina samo četiri puta i samo jednom da ga vidi, i to početkom februara, dok je bio u bolnici.

Ona za ovaj beogradski list kaže da od avgusta obija pragove srpskih i italijanskih socijalnih službi i pravosudnih organa, obraćala se za pomoć NATO, Ambasadi SAD u Beogradu, Interpolu, ali za sada nema ni izgleda da vidi dete, a kamoli da ga vrati.

- Svi su mi rekli da me razumeju, ali da ili nemaju zakonsku osnovu da reaguju ili da prosto ne mogu jer je moj suprug, kao pripadnik NATO, izuzet od zakona!? I sad sam u Italiji, drugi put od avgusta, gde pokušavam da uz pomoć ovdašnjeg pravosuđa i socijalnih službi dođem do deteta, međutim, uprkos njihovoj dobroj volji, čim priđemo bazi, stigne "poziv" da se "sve obustavi". Angažovala sam u Italiji drugog advokata, jer je prvoj advokatici prećeno i rekla mi je da neće da rizikuje da joj "moj moćni muž napravi pakao od života". Oteo mi je dete na pravdi Boga, iz naručja mi mog jedinca otrgao, brani mi i da ga vidim i da ga čujem, a svi, od srpske preko italijanske do američke države, šire ruke i tvrde da su nemoćni i ne znaju šta da rade - priča kroz plač Marina Gajić, inače nekadašnja pripadnica granične policije na aerodromu "Nikola Tesla".

U braku sam sa Dejmonom od 2010, ali je u poslednje vreme bio baš agresivan. Letos sam došla sa detetom u posetu majci u Šabac, posvađali smo se preko telefona... Ekspresno se stvorio sutradan u Šapcu, razlupao celu kuću, prebio me na mrtvo ime i prezime i zatražio Jovanov američki pasoš. Pod prinudom sam mu ga dala, bila sam sigurna da će izaći sa detetom samo da prošeta i da će mi ga vratiti, a i verovala sam da bez moje saglasnosti ne može da ga izvede iz zemlje. Prevarila sam se - priča ona.

Njen advokat u Srbiji Ivan Čudomirović kaže da on čini sve da Marini pomogne, ali su mu ruke vezane.

- Pokušali smo preko našeg Ministarstva pravde da se pozivanjem na Hašku konvenciju o pravima deteta omogući povratak deteta u Srbiju, jer on i ovde ima prebivalište, ali ispostavilo se da dete ima prebivalište i u Italiji. Jednostavno, prema ovoj konvenciji pod otmicom se tretira samo ako jedan od roditelja dete odvede na treću adresu. Ovako, otac je dete samo vratio kući. Sa druge strane, Marina nema nikakav papir o starateljstvu ili bar privremenom starateljstvu nad detetom da bismo se na njega pozivali. Mi jesmo ovde podneli zahtev za razvod braka, ali da bi se donela ovakva odluka moraju bar da budu fizički prisutni majka i dete. Na ovom slučaju ima mnogo da se poradi, a tu je i saradnja sa italijanskim socijalnim službama. I u Interpolu su nam rekli da nemamo ama baš nikakav papir na osnovu koga bi mogli otmicu malog Jovana da tretiraju kao zakonsku - priča on.

- Kako su Marina i mali Jovan i američki državljani, pokušao sam da alarmiram i američku ambasadu. Međutim, čim su čuli da je i Marinin muž Amerikanac, rekli su da neće da se mešaju u bračni sukob dva Amerikanca i da je to posao za pravosuđe i socijalne službe. Otvoreno su rekli da bi, da je u pitanju bračni sukob njihovog državljanina sa tuđim državljaninom, pružili pomoć svom državljaninu, ali u ovom slučaju neće da se mešaju - kaže Čudomirović.

NE TREBA SAGLASNOST OBA RODITELjA

U graničnoj policiji MUP Srbije kažu da nije bilo propusta i da nije bilo potrebno majčino odobrenje da Dejmon Vord Šuler izvede malog Jovana iz Srbije.

- Poslednjih godina više nije potrebno da roditelji jedni drugima daju saglasnost da izvedu dete iz zemlje. Kako je za izdavanje pasoša detetu potrebno prisustvo oba roditelja, smatra se da jedan roditelj nema problem da mu dete putuje sa drugim roditeljem. Međutim, ukoliko se bračni odnosi poremete, ili su roditelji deteta u fazi razvoda, a jedan od roditelja sumnja da bi moglo doći do otmice, tada je to potrebno prijaviti Upravi granične policije. Mi tada to dete zavodimo u sistem i vraćamo ga sa granice - nezvanično saznaje ovaj list u MUP Srbije.

https://www.alo.rs/vesti/drustvo/oc...te-krije-ga-u-bazi-nadomak-srbije/288576/vest

Ова прича је крајње сумњива,да не кажем шупља.
Каже створио се у Шапцу разлупао целу кућу а њу пребио на мртво име.Па јел она то пријавила ?
Амерички маринац у бази у Италији који је толико моћан да га се италијански адвокати плаше ? У ово је стварно тешко поверовати.
На крају крајева наслов је претенденциозан,јер се овде ради о два америчка држављанина.

1) majka strani državljanin odvede dete stranog državljanina kod babe i dede
2) posvađa se sa mužem ocem tog deteta iz xy razloga nebitno
3) kaže mu da ona i dete ostaju a u afektu verovatno i nešto u stilu nećeš ga više videti (znam slučajeve)
4) otac tog deteta dolazi i odvodi dete , da li je bije ili ne ne znam pošto od Šapca do beogradskog aerodroma ima dovoljno vremena da se obavesti policija za porodično nasilje i otmicu deteta ali od toga nema ništa...tako da čisto sumnjam verovatno novinarska dramatizacija
5) otac svoje dete izvodi iz zemlje normalno po zakonu bez pozivanja na IPAP i sl sranja...jer izvodi svoje dete
6) odjednom se majka seti da joj je dete oteto i da se "krije" kod svoje kuće na svojoj adresi gde je i ona bila
7) zove infornmer i sl spodobe da smisle ovakav naslov ne bi li naročito *******ni deo populacije skočio na "NATO vojnik oteo"
8) ljudi su prečesto gledali realne situacije ovog tipa u svom okruženju a neki osetili i na svojoj koži pa čak ni bombastičan naslov i agresor ne pomaže da identifikuju nju kao žrtvu "agresorskog" vojnika
9) uključuje se heavy artiljerija patriotskog korpusa višeg debiliteta sa svojim teorijama o dekadentnom zapadu, anti-ruski trolovi se priključuju i i tema ode u klasično prepucavanje zapad-rusi, srpkinje ***** daju strancima -albanke porodične ne bune se ni kad ih biješ i sl što imamo na više pdf-ova..."kvalitet" diskusije zagarantovan

Lepo sam predložio da se ovo skloni sa politike...:lol:

Ima PDF Porodica, ali je ovde NATO covek otac pa zato mora Politika.

Шта је Србија постала? База за унесрећене жене. Ко зна са киме се то смуца по свијету, са каквим бјелосвјетским олошем.
То је и свјетски тренд изгледа. Ево је и атрактивна хрватска одбојкашица нашла Нигеријца..

1.jpg
2.jpg

Шта је Србија постала? База за унесрећене жене. Ко зна са киме се то смуца по свијету, са каквим бјелосвјетским олошем.
То је и свјетски тренд изгледа. Ево је и атрактивна хрватска одбојкашица нашла Нигеријца..

Pogledajte prilog 650577Pogledajte prilog 650578
čime li je privukao

Back