Americki vojnici simulirali rat sa Kinom - i izgubili

Nitko ne likuje, samo konstatujem cinjenice.
Nemoj da mi amputiras nesto sto nisam rekao.

Zbog izvrtanja mojih reci, kao i uvreda upucenih na moj racun, sledi ti krivicna prijava. Internet nasilje nije dozvoljeno i nasilnicima se treba stati na crtu.

Angazovacu najboljeg advokata u zemlji, gospodina Borivoja Borovica. Tuzbu dobijam bez problema.

Pozdravi se sa telefonom, kompjuterom i porodicnim nakitom.
Ostaces bez njih kada ti izvrsitelji budu plenili pokucstvo.

Dobro, dobro, nego šta je bilo kada si se probudio?

Američki vojnici simulirali rat sa Kinom – i izgubili!

Američka vojska održala je manevre tokom kojih je simuliran rat sa Kinom. Prema rečima generala Džona Hajtena, operacija je doživela krah, piše „Difens van“.

Tokom obraćanja na Institutu za tehnologije u razvoju, general je pozvao da se ubrza modernizacija oružanih snaga nakon propale operacije tokom koje su simulirane vojne akcije.

Hajten je istakao da je uzrok neuspeha to što je uslovni protivnik detaljno proučio potencijale američke vojske. Vojnici nisu uspeli da uspostave „informacionu dominaciju“, iako je ta strategija u Americi dugo smatrana efikasnom protiv Rusije i Kine, precizirao je general.

„Zamislite tek čime su se naši stvarni rivali bavili u poslednjih 20 godina… Morali smo napraviti korak unazad da vidimo šta smo propustili“, rekao je general, prenosi „Difens njuz“.

Rezultati manevara naterali su Pentagon da razmisli o promeni strategije vođenja borbenih operacija. Prema pisanju „Stars end strajps“, Hajten je rekao da se šanse Amerike za uspeh u stvarnom sukobu sa protivnikom kao što je Kina „ubrzano smanjuju“.

General je izneo niz „ambicioznih zahteva“ za poboljšanje vojne moći SAD, a takođe je dodao da sprečavanje rata sa Rusijom i Kinom navodno zavisi od toga koliko su Amerikanci spremni za njega.

(Sputnjik)

907687_screenshot-2_ls.jpg

https://www.krstarica.com/zabava/za...m_medium=text_link&utm_campaign=banner_header

Pa kako drugacije? Centralno kraljevstvo je nepobedivo. U ratu, u trzisnoj ekonomiji, inovacijama, tehnologiji.

U bilo kojoj varijanti sukoba zavrsice uplakani, rascvetane guzice i osramoceni.

Zato je bolje da sto se sto pre pomire sa dominacijom dobrocudnog pande.
Onaj tko uvijek pobjeđuje u namještenim simulacijama gubi u stvarnosti. Tko si u simulacijama zadaje nemoguće zadatke i trudi se ispuniti ih je u stvarnosti uvijek u prednosti.

Još jedna stvar koja se nikada nije desila

Vi rusi pišete sopstvene vesti i onda im se smijete grohotom
Znači laže predstavnik Stejt departmenta ili tu vest lažno prenosi BBC na srpskom jeziku.

„Stejt department nikada nije pristao na ovakav način testiranja i direktno smo se obratili Ministarstvu spoljnih poslova kada smo saznali da su neki od zaposlenih radili ovaj test“, rekao je portparol Stejt departmenta za Vajs Njuz.

https://www.danas.rs/bbc-news-serbi...o-americkih-diplomata-se-podvrglo-ovom-testu/

Moja duboka sućut.

Back