Americki specijalci iz Delta jedinice su trenirali OVK teroriste za napad na Makedoniju sa ciljem stvaranje Velike Albanije

@Dе Sisti kakav je tvoj komentar na ulogu americke drzave i CIA u napadima OVK na teritorije Srbije i Makedonije?

1000008853.jpg

Bugarska samo moze da pripadne turcima.Bugari su u kanalu i to dubokom i to onom gov..om
. . .. . , Kurdima je obecana drzava, Tuska ce udariti na Grcku, a Grcka ima oko da povrati svoje teritirije u Turskoj, Bugari imaju svoje pretenzije, a Turska ima svoje planove prema Bugarkoj a i ostalim bivsim teritorijamma gde im se nudi ustupak zbog Kurda, itd itd, luda kuca.!?

Screenshot 2025-07-06 at 23-32-42 image-5.png.webp (WEBP Image 975 × 545 pixels).png

Ovo znaci da americka drzava stoji iza projekta stvaranja Velike Albanije

Vasa misljenja i komentari?
Delta su posebna jedinica u okvira SAD ne služe da treniraju služe za posebno osetljive i teške zadatke.ne verujem da su to oni činili pre ce biti da je iznamljena neka kompanija koja možda ima njihove bivše,penzionisane(ne otvara mi twiter nesto rezonujem samo na osnovu sta procitam)
Oni rade isključivo pod blagoslovio vlade tako da mu dodje slično ali mogu da negiraju.
Koristili su ih I na kosovu zajedno sa SASovcima

Ko nam je kriv sto nismo privoleli Ameriku da bude nama saveznik, sada bismo imali i Kosovo i jos mnooogoo toga.

Ali vaznije je bilo da se Milosevic i Seselj odrze na vlasti nego da drzava prosperira.

A ti i dan danas botujes za njihove naslednike, LOL :D

Ko nam je kriv sto nismo privoleli Ameriku da bude nama saveznik, sada bismo imali i Kosovo i jos mnooogoo toga.

Ali vaznije je bilo da se Milosevic i Seselj odrze na vlasti nego da drzava prosperira.

A ti i dan danas botujes za njihove naslednike, LOL :D

tako mali perica zamislja politiku

Amerikanci idu livadom i ko ih prvi privoli oni su za njega

Nema ta tvoja prica veze blage sa zivotom

Ne formiraju i ne odredjuju politiku mali velikima vec obratno.

tako mali perica zamislja politiku

Amerikanci idu livadom i ko ih prvi privoli oni su za njega

Nema ta tvoja prica veze blage sa zivotom

Ne formiraju i ne odredjuju politiku mali velikima vec obratno.

Vidi, ja sam bio na Kosovu 1998-1999. dok si se ti krio po Plešinu, sine :D

I malo bolje od tebe se secam svih dogadjaja drvedesetih.

Tvoji voljeni radikali i espesesovci su prodali Srbiju i ispustili priliku da nam Amerika bude saveznik, i uspeli da od svih saveznika iz WW2 naprave neprijatelje.

Mani me tih tvojih udbaskih forica, to prodaj babama u Plesinu (ako je ostao iko ziv gore) :D

Vidi, ja sam bio na Kosovu 1998-1999. dok si se ti krio po Plešinu, sine :D

I malo bolje od tebe se secam svih dogadjaja drvedesetih.

Tvoji voljeni radikali i espesesovci su prodali Srbiju i ispustili priliku da nam Amerika bude saveznik, i uspeli da od svih saveznika iz WW2 naprave neprijatelje.

Mani me tih tvojih udbaskih forica, to prodaj babama u Plesinu (ako je ostao iko ziv gore) :D

kako si bio ? kao prevodilac nemackim teroristima i okupatorima Srbije?

Vojnik na redovnom sluzenju vojnog roka, na aerodromu Slatina, u vodu za EIiPED, pod komandom porucnika G. Raicevica (sad izguglaj sta znaci EIiPED, posto nisi sluzio vojsku i ne znas) :D
pa ti nisi Jakovljević... ti si neki veći izdajnik...

Vojnik na redovnom sluzenju vojnog roka, na aerodromu Slatina, u vodu za EIiPED, pod komandom porucnika G. Raicevica (sad izguglaj sta znaci EIiPED, posto nisi sluzio vojsku i ne znas) :D

i onda se prodao okupatorima i krvnicima srpskim koji su ubijali Srbe na Kosovu 1999te

jak si mi ti "patriota"

radis za okupatore i neprijatelje srpske vekovne

Zahvaljujući sumanutoj rusofilskoj politici koju je Srbija odabrala, Ameri su u tom sukobu stali na stranu Albanaca. I naravno da su sarađivali. Naš pogrešan odabir saveznika ima cenu i zbog Rusije smo izgubili Kosovo.

I što je zanimljivo, mi se i dalje držimo Rusije, i dalje neintegrisani u zapad, na pragu da izgubimo i RS. Glup narod. Prkosimo zdravom razumu.

Back