Тихи
Starosedelac
- Poruka
- 183.962
Ovo znaci da americka drzava stoji iza projekta stvaranja Velike Albanije
Vasa misljenja i komentari?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Бугарска ће поделити МК са Албанијом?
Vasa misljenjani komentari?
Бугарска ће поделити МК са Албанијом?
Онда ћемо прегазити Албанцима.....ne
americki plan je da citava Makedonija pripadne velikoj Albaniji
Bugarska se nigde ne pominje
Онда ћемо прегазити Албанцима.....
TIXI RASKRINKAO AMERIKANCE! HITNO SAZVANA SEDNICA CIA! PENTAGON NA APARATIMA!(FOTO)(VIDEO)
"Raskrinkao" Amerikance u namerama od pre 25 godina.TIXI RASKRINKAO AMERIKANCE! HITNO SAZVANA SEDNICA CIA! PENTAGON NA APARATIMA!(FOTO)(VIDEO)
Bugarska samo moze da pripadne turcima.Bugari su u kanalu i to dubokom i to onom gov..omБугарска ће поделити МК са Албанијом?
. . .. . , Kurdima je obecana drzava, Tuska ce udariti na Grcku, a Grcka ima oko da povrati svoje teritirije u Turskoj, Bugari imaju svoje pretenzije, a Turska ima svoje planove prema Bugarkoj a i ostalim bivsim teritorijamma gde im se nudi ustupak zbog Kurda, itd itd, luda kuca.!?Bugarska samo moze da pripadne turcima.Bugari su u kanalu i to dubokom i to onom gov..om
Delta su posebna jedinica u okvira SAD ne služe da treniraju služe za posebno osetljive i teške zadatke.ne verujem da su to oni činili pre ce biti da je iznamljena neka kompanija koja možda ima njihove bivše,penzionisane(ne otvara mi twiter nesto rezonujem samo na osnovu sta procitam)
Ko nam je kriv sto nismo privoleli Ameriku da bude nama saveznik, sada bismo imali i Kosovo i jos mnooogoo toga.
Ali vaznije je bilo da se Milosevic i Seselj odrze na vlasti nego da drzava prosperira.
A ti i dan danas botujes za njihove naslednike, LOL![]()
tako mali perica zamislja politiku
Amerikanci idu livadom i ko ih prvi privoli oni su za njega
Nema ta tvoja prica veze blage sa zivotom
Ne formiraju i ne odredjuju politiku mali velikima vec obratno.
Vidi, ja sam bio na Kosovu 1998-1999. dok si se ti krio po Plešinu, sine
I malo bolje od tebe se secam svih dogadjaja drvedesetih.
Tvoji voljeni radikali i espesesovci su prodali Srbiju i ispustili priliku da nam Amerika bude saveznik, i uspeli da od svih saveznika iz WW2 naprave neprijatelje.
Mani me tih tvojih udbaskih forica, to prodaj babama u Plesinu (ako je ostao iko ziv gore)![]()
kako si bio ? kao prevodilac nemackim teroristima i okupatorima Srbije?
iju! pa ja sam iznenadjen?!
pa ti nisi Jakovljević... ti si neki veći izdajnik...Vojnik na redovnom sluzenju vojnog roka, na aerodromu Slatina, u vodu za EIiPED, pod komandom porucnika G. Raicevica (sad izguglaj sta znaci EIiPED, posto nisi sluzio vojsku i ne znas)![]()
možda nije služio vojsku al je igrao kanter strajk!Vojnik na redovnom sluzenju vojnog roka, na aerodromu Slatina, u vodu za EIiPED, pod komandom porucnika G. Raicevica (sad izguglaj sta znaci EIiPED, posto nisi sluzio vojsku i ne znas)![]()
Odlicna idejaБугарска ће поделити МК са Албанијом?
Vojnik na redovnom sluzenju vojnog roka, na aerodromu Slatina, u vodu za EIiPED, pod komandom porucnika G. Raicevica (sad izguglaj sta znaci EIiPED, posto nisi sluzio vojsku i ne znas)![]()
Ko nece Milana Panica imace Aleksandra Vucica.tako mali perica zamislja politiku
Amerikanci idu livadom i ko ih prvi privoli oni su za njega
Nema ta tvoja prica veze blage sa zivotom
Ne formiraju i ne odredjuju politiku mali velikima vec obratno.