Američki pvo "patriot" raznet usred Kijeva

• Začetnik teme Začetnik teme Neno
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
i danas ruski avioni ne lete iznad ukrajine. Previse opasno i rizicno.
Slom i poraz necije PVO se vidi kad svakodnevno iznad teritorije lete agresorski avioni i helihopteri. Rusi jos uvek lansiraju kindzale i nekoliko stotina kilometara daleko od ukrajinskih granica.
ne priblizavaju se blizu
A ti bi hteo da ti na nišan dođu brate krvate ?

Pa i NATO banda je prešla na tu taktiku posle obaranja Duha i Nevidljivog 99-te. :kafa:

gubitci nato avijacije iznad jugoslavije su bili 0.03% od ukupnih naleta.
Leteli su i ujutru i popodne i uvece i praznicima i nedeljom....
Na veeeelikim visinama posle Buđanovaca.

182975_budjanovci_ls.jpg

Kako je ova recenica dvosmislena.
Ova je nedvosmislena
„Prema pouzdanim podacima, 16. maja, kao posledica udara hipersoničnog raketnog sistema Kinžal u Kijevu, pogođeni su i potpuno uništeni: multifunkcionalna radarska stanica, kao i pet lansera američkih protivvazdušnih raketnih sistema „Patriot“, naglasili su u resoru.
[/QUOTE]
Ma cuo sam ja sta je unisteno.Kada procitas recenicu mozes razumjeti da je patriot unistio kinzal i isto tako da je kinzal unistio patriot.Neko je namjerno tako napisao ili slucajno.

Ova je nedvosmislena
„Prema pouzdanim podacima, 16. maja, kao posledica udara hipersoničnog raketnog sistema Kinžal u Kijevu, pogođeni su i potpuno uništeni: multifunkcionalna radarska stanica, kao i pet lansera američkih protivvazdušnih raketnih sistema „Patriot“, naglasili su u resoru.
Ma cuo sam ja sta je unisteno.Kada procitas recenicu mozes razumjeti da je patriot unistio kinzal i isto tako da je kinzal unistio patriot.Neko je namjerno tako napisao ili slucajno.
[/QUOTE]

Da je Patriot samo oštećen, AMERI SE NE BI NI OGLAŠAVALI, već bi ignorisali celu priču. a ukri bi ga slikali sa neoštećene strane i pokušali sve da ispeglaju.

Ovako, kako stvari stoje 1 - 0 za Kindžala.

Koliko košta Patriot ?

Kindžali do sada nisu imali sebi dostojnu metu, sad je imaju i ODGOVORILI SU NA IZAZOV . :kafa:

Da je Patriot samo oštećen, AMERI SE NE BI NI OGLAŠAVALI, već bi ignorisali celu priču. a ukri bi ga slikali sa neoštećene strane i pokušali sve da ispeglaju.

Koliko košta Patriot ?

Kindžali do sada nisu imali sebi dostojnu metu, sad je imaju i ODGOVORILI SU NA IZAZOV . :kafa:
[/QUOTE]
Sinoc u aktuelnostima gost kaze jedna raketa patriota 5 mil.$.E sad da li je tacno ne znam.

Koliko košta Patriot ?

Sinoc u aktuelnostima gost kaze jedna raketa patriota 5 mil.$.E sad da li je tacno ne znam.
[/QUOTE]
A radar i lanseri ?

Kolko žita treba Zelenskom da plati ovu štetu ? :kafa:

Back