Radovan Četvrti
Veoma poznat
- Poruka
- 12.839
Ha, ha, ha, pa nije ga pogodio Šahid već Kindžal pri brzini od 10 maha .Znači, oštećen je, a nije uništen.
Ostali samo dugmići .

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ha, ha, ha, pa nije ga pogodio Šahid već Kindžal pri brzini od 10 maha .Znači, oštećen je, a nije uništen.
A ti bi hteo da ti na nišan dođu brate krvate ?i danas ruski avioni ne lete iznad ukrajine. Previse opasno i rizicno.
Slom i poraz necije PVO se vidi kad svakodnevno iznad teritorije lete agresorski avioni i helihopteri. Rusi jos uvek lansiraju kindzale i nekoliko stotina kilometara daleko od ukrajinskih granica.
ne priblizavaju se blizu
gubitci nato avijacije iznad jugoslavije su bili 0.03% od ukupnih naleta.A ti bi hteo da ti na nišan dođu brate krvate ?
Pa i NATO banda je prešla na tu taktiku posle obaranja Duha i Nevidljivog 99-te.![]()
Na veeeelikim visinama posle Buđanovaca.gubitci nato avijacije iznad jugoslavije su bili 0.03% od ukupnih naleta.
Leteli su i ujutru i popodne i uvece i praznicima i nedeljom....
Ova je nedvosmislenaKako je ova recenica dvosmislena.
Sam zaključi, kad bojeva glava teška 400 kg napravi šbuuuuuuuuuuummm, sa tolerancijom greške od max 10 m.Je li Patriot raznesen ili oštećen?
Ma cuo sam ja sta je unisteno.Kada procitas recenicu mozes razumjeti da je patriot unistio kinzal i isto tako da je kinzal unistio patriot.Neko je namjerno tako napisao ili slucajno.Ova je nedvosmislena
„Prema pouzdanim podacima, 16. maja, kao posledica udara hipersoničnog raketnog sistema Kinžal u Kijevu, pogođeni su i potpuno uništeni: multifunkcionalna radarska stanica, kao i pet lansera američkih protivvazdušnih raketnih sistema „Patriot“, naglasili su u resoru.
Nešto mi se javlja da će PATRIOTI otići u PENZIJU ovih dana.U Briselu otisli po instrukcije.![]()
Ma cuo sam ja sta je unisteno.Kada procitas recenicu mozes razumjeti da je patriot unistio kinzal i isto tako da je kinzal unistio patriot.Neko je namjerno tako napisao ili slucajno.
Sinoc u aktuelnostima gost kaze jedna raketa patriota 5 mil.$.E sad da li je tacno ne znam.Da je Patriot samo oštećen, AMERI SE NE BI NI OGLAŠAVALI, već bi ignorisali celu priču. a ukri bi ga slikali sa neoštećene strane i pokušali sve da ispeglaju.
Ovako, kako stvari stoje 1 - 0 za Kindžala.
Koliko košta Patriot ?
Kindžali do sada nisu imali sebi dostojnu metu, sad je imaju i ODGOVORILI SU NA IZAZOV .![]()
Kakva crna tolerancija greška od max 10m?! Koga ti lažeš?Sam zaključi, kad bojeva glava teška 400 kg napravi šbuuuuuuuuuuummm, sa tolerancijom greške od max 10 m.![]()
Može biti, ako ga je pogodio. Ako ga je samo okrznuo, jer je udario u blizini, onda nije uništen, već oštećen.Ha, ha, ha, pa nije ga pogodio Šahid već Kindžal pri brzini od 10 maha .
Ostali samo dugmići .![]()
Ма само да замене гуме и има да буде као нов.Može biti, ako ga je pogodio. Ako ga je samo okrznuo, jer je udario u blizini, onda nije uništen, već oštećen.
Tebi je poznato da PZO ima više odvojenih dijelova?Ма само да замене гуме и има да буде као нов.
Мислим на тај један што је мало "повређен".Tebi je poznato da PZO ima više odvojenih dijelova?