Američki profesori i akademici:Mexico će uskoro podijeliti SAD-a

Sta je tu cudno? Drzave su fluidne tvorevine, malo-malo pa neka nastane, nestane, smanji se... O cemu ce se drugome pisati na forumu Politika nego o takvim stvarima?

Nemoj sledeci put ni da pokusavas da ispadnes pametan kad vidis da ti ne ide.

Lako je dijelit' tudje nego moras da povedes racuna da sacuvas svoju avliju... Vi ste idealan primjer ovog boldovanog... :mrgreen:

Svaka treca tema na krstinoj politici je dijeljenje tudjih drzava... :hahaha:

Па ми знамо да ти то не одговара
јер твоја држава је толика да нема шта да се дели.
И овако је код вас забрањени спорт бацање копља.
УВЕК ПОВРЕДИТЕ ТУЂУ ТЕРИТОРИЈУ.
Једина шанса вам је бацање копља према Албанији.
Али заједно и са том територијом не смете преко државног рекорда.
И то је мало за овај спорт.:rotf::rotf::rotf:

http://blogs.myspace.com/index.cfm?fuseaction=blog.view&friendId=417086776&blogId=440864238 Prema analizi američkih profesora i akademika broj hispanaca u južnim državama SAD-a je prešao broj amerikanaca i za godinu ili dvije će države poput Californije,Texasa,Arizone i New Mexica proglasiti nezavisnost i pripojenje Mexicu što je priznala i Meksička akademija nauka i umjetnosti.Navodno se sve više amerikanaca seli u Missipi i Virginiju a Meksikanci preuzimaju te prostore i polako ih pretvaraju u večinski svoje,to je nešto poput kosovizacije juga SAD-a istaknuo je američki profesor samo što su Meksikanci za razliku od albanaca katolici :think:

JA reko,ameri ce biti slabiji i od siptara :hahaha:

За то је заслужан Ватикан(језуити) и њихов човек Мајкл Чертоф који је био на челу службе која се бавила имиграцијом и унутрашњом безбедношћу земље(Homeland Security).Мајкл Чертоф је члан војног ватиканског реда Малтешких витезова.

Дакле,после папског човека Мајкла Чертофа и члана Малтешких витезова,на најважнију позицију у САД долази још један ватикански човек и то отворено језуита.

Joe, prestani da lazes. Chertoff je jesovan i ima dvojno drzavljanstvo

pogledaj njegovo drustvo

attachment36ac8e8im3.jpg

rahm_arrested_chertoff1.jpg

Па ми знамо да ти то не одговара
јер твоја држава је толика да нема шта да се дели.
И овако је код вас забрањени спорт бацање копља.
УВЕК ПОВРЕДИТЕ ТУЂУ ТЕРИТОРИЈУ.
Једина шанса вам је бацање копља према Албанији.
Али заједно и са том територијом не смете преко државног рекорда.
И то је мало за овај спорт.:rotf::rotf::rotf:

Znaci bolje bit' velik i imat' gangrenu nego bit' malen i zdrav ka drijen... :super:

E nek' si me prosvijetlio alal ti vjera... :hahaha:

Сада изгледа да су такве ствари немогуће али је чињеница да огроман број Мексиканаца насељава југ САД. Нови насељеници се жене углавном међу собом и држе до своје културе односно, не утапају се у средину. То више нису типови "Џон Санчез" или слично него "Рафаел Санчез". Та популација има много већи прираштај од окружења и тако постаје све моћнија. За сада, неће се одвајати јер су побјегли из Мексика у државу у којој им је боље. Оног тренутка када Америка посрне економски (као Југославија осамдесетих), нетрпељивост између дођоша и старосједилаца ће порасти. Може се десити и да Мексико самостално гура сецесију али је то није вјероватно. Ни Албанци са КиМ не би још захтјевали сецесију да су економски напредовали. Овако, довољно је да неко јак мало подржи какве немире и "тачка кристализације" се активира. Да ли ће то да сазре за 10 или 100 година, питање је сплета околности али ће да се деси, то је неминовност. Колонисти нису потаманили урођенике, нису их премашили бројношћу и урођеници узвраћају ударац. Шпанци су као колонизатори били много ефикаснији и урођеници су преузели њихову штафету. Ово је већ виђено много пута у историји и може се установити као правило.

KAKO DA NE VEROVATNO STE TO PROCITALI U 'CICA MILOJEVOM PROCANSTVU' UZ POMOC POKOJNE MILJE VUJANOVIC I TADASNJE UDB-e....A Rusija ce se 'dici' samo da ugasi hdro cetralu koju digose Ceceni pre neki dan....Nasedate na jeftinu propagandu.....

И већа су царства пропадала, и америчко ће, и руско ће, да ме погрешно не схватиш. Досељавање Мексиканаца је само ствар коју ће неко у погодном тренутку искористити, то је једноставно теорија вјероватноће. А царства пропадају врло брзо послије досезања зенита у развоју и снази. Амерички зенит је већ прошао, а што ја и ти можда нећемо гледати његов крај, то је други пар опанака.

Back