- Poruka
- 498
Iza napada na Rusiju stoji CIA tvedi americki novinar
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Taj tip ima 900 miliona??????Да те питам, Гиго...
мало сам неупућен:
-Како је чувени Алекс Џоунс прошао са оном судском Казном од 900 Милиона Долара,јел платио то у Кешу или се договорио на неке Рате као ја са мојим Порезом?![]()
Наравно да ниједно Пискарало нема 900К..али њега ту сстварно осудили..још пре пар годинаTaj tip ima 900 miliona??????
Onda, zbogom, Gile! Praštaj ako je bila neka grublja reč. Vidimo se na nekom boljem svetu.Treci svetski rat je poceo javljaju strani novinari
Bas ste se "ucvikali", cekaj kod nas jos nije poceo, ako uopste i ovo potraje s obzirom kakav je Tramp blefer.Onda, zbogom, Gile! Praštaj ako je bila neka grublja reč. Vidimo se na nekom boljem svetu.
Vučić prodavao dronove Ukrajini. On je jedna od prioritetnih meta.Bas ste se "ucvikali", cekaj kod nas jos nije poceo, ako uopste i ovo potraje s obzirom kakav je Tramp blefer.
Неће још.Bas ste se "ucvikali", cekaj kod nas jos nije poceo, ako uopste i ovo potraje s obzirom kakav je Tramp blefer.
Pa cak i da je tako, nismo svi, polako...!Vučić prodavao dronove Ukrajini. On je jedna od prioritetnih meta.
I ja bih tako rekla, ne pre toga.Неће још.
3 Св.рат почиње 2027..за 2 Године.
Ako Rusi roknu njega, ne vidim smisao da mi ostali nastavimo sa životom. Uostalom, kako? Kad nam on daje penzije, sendviče, vazduh i vodu?Pa cak i da je tako, nismo svi, polako...!
Pa nema smisla...Ako Rusi roknu njega, ne vidim smisao da mi ostali nastavimo sa životom. Uostalom, kako? Kad nam on daje penzije, sendviče, vazduh i vodu?![]()
Onda, zbogom, Gile! Praštaj ako je bila neka grublja reč. Vidimo se na nekom boljem svetu.