Američki ekstremisti započeli napade na infrastrukturu: Na udaru trafo stanice, hiljade ljudi bez struje, žele da izazovu haos

• Začetnik teme Začetnik teme Nott
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ma nije moguce...to samo moze da se desi u Vučićevoj Srbiji.
ček' ček' ali jos se nie desilo a jednom Parizu ieste.Kako to? Kako to? :think:
i ti postavljas gloopa pitanja,
pa i vrapci na grani znaju da je vucic kriv

Stalno neka sranja u us(r)a izopacenoj tvorevini.Ovoe od skoro a i nismo nesto upoznati.Dobro,ja jesam :D
Ka'em ja vamy njima rat i ne treba.

Coroner: Idaho students were stabbed to death in their beds​

SPOKANE, Wash. (AP) — Four University of Idaho students who were found dead in a rental house near campus were stabbed to death in their beds and likely were asleep when they were attacked, a county coroner told a cable news channel.

Latah County Coroner Cathy Mabbutt also told NewsNation on Thursday that each victim suffered multiple stab wounds from a “pretty large knife.”

“It has to be somebody pretty angry in order to stab four people to death,” Mabbutt told NewsNation. The victims were stabbed in the chest and upper body, the coroner said.
Etc...

https://www.google.com/amp/s/www.fo...were-stabbed-death-their-beds/?outputType=amp

i ti postavljas gloopa pitanja,
pa i vrapci na grani znaju da je vucic kriv
Ma nismo mi to dobro razumjeli.Ni ja ni ti.
Paris je zapravo novi naziv za Požarevac pa nas to buni.
Iz toga slijedi dae broj od 125000 ipak preuvelican da bi nam i tuga velika bila.Al nece nas prevariti jer i burek na grani zna da Požarevac toliko domacinstava nejma.Pa jel tako da sam u pravu...eheee oni ce nama podmetat.Neka dobro znaju da mi nismo sislo veslali.

Stalno neka sranja u us(r)a izopacenoj tvorevini.Ovoe od skoro a i nismo nesto upoznati.Dobro,ja jesam :D
Ka'em ja vamy njima rat i ne treba.

Coroner: Idaho students were stabbed to death in their beds​

SPOKANE, Wash. (AP) — Four University of Idaho students who were found dead in a rental house near campus were stabbed to death in their beds and likely were asleep when they were attacked, a county coroner told a cable news channel.

Latah County Coroner Cathy Mabbutt also told NewsNation on Thursday that each victim suffered multiple stab wounds from a “pretty large knife.”

“It has to be somebody pretty angry in order to stab four people to death,” Mabbutt told NewsNation. The victims were stabbed in the chest and upper body, the coroner said.
Etc...

https://www.google.com/amp/s/www.fox19.com/2022/11/18/coroner-idaho-students-were-stabbed-death-their-beds/?outputType=amp
ma amerika je jaka, velika, ima resurse,
oni nece propasti,...a nije im potreban niti rat
da bi opstali, nikad im nije ni bio potreban,
ali desila se druga stvar,
amerika se oslobadja bankarskih lanaca,
i zato je tramp rekao sve to sta je rekao,
izmedju ostalog i to da ce merkelova da plati
za sva sranja sto su napravili nemci zajedno sa eu
eto to se desava

Pa dobro, sa separatistima mora oštro, jer inače cepanju ne bi bilo kraja.
netacno ali bas

zapad je sam zapoceo da krsi medjunarodno pravo napadom na SFRJ, osnivaca UN, i clanicu OEBS. tada savremenu evropsku drzavu, srednje razvijenu

posle toga svuda je moguce u svim oblicima, i nisu to separatisti nego borci za slobodu

Back