Nikac od Rovina
Veoma poznat
- Poruka
- 10.184
Ma nije moguce...to samo moze da se desi u Vučićevoj Srbiji.Frankreich125.000 Haushalte in Paris von Stromausfall betroffen
ček' ček' ali jos se nie desilo a jednom Parizu ieste.Kako to? Kako to?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma nije moguce...to samo moze da se desi u Vučićevoj Srbiji.Frankreich125.000 Haushalte in Paris von Stromausfall betroffen
Jedino žvala vlada sigurno..U Njemačkoj državni udar.
U Amer'ci vojno-građanski rat.
U Češkoj masovni protjesti protiv EU i NATO a za Rusiju i BRIKS.
U Ukrajini Putin gazi.
Poraz Zapada na svim frontovima.
Naravno, kad će federalci daq ih pobiju. Srbija kad rešava terorizam onda bude bombardovana.Nema ništa otoga.
i ti postavljas gloopa pitanja,Ma nije moguce...to samo moze da se desi u Vučićevoj Srbiji.
ček' ček' ali jos se nie desilo a jednom Parizu ieste.Kako to? Kako to?![]()
Ko im on rokne nece ni dugmici da ostanu.
Ma nismo mi to dobro razumjeli.Ni ja ni ti.i ti postavljas gloopa pitanja,
pa i vrapci na grani znaju da je vucic kriv
ma amerika je jaka, velika, ima resurse,Stalno neka sranja u us(r)a izopacenoj tvorevini.Ovoe od skoro a i nismo nesto upoznati.Dobro,ja jesam
Ka'em ja vamy njima rat i ne treba.
Coroner: Idaho students were stabbed to death in their beds
SPOKANE, Wash. (AP) — Four University of Idaho students who were found dead in a rental house near campus were stabbed to death in their beds and likely were asleep when they were attacked, a county coroner told a cable news channel.
Latah County Coroner Cathy Mabbutt also told NewsNation on Thursday that each victim suffered multiple stab wounds from a “pretty large knife.”
“It has to be somebody pretty angry in order to stab four people to death,” Mabbutt told NewsNation. The victims were stabbed in the chest and upper body, the coroner said.
Etc...
https://www.google.com/amp/s/www.fox19.com/2022/11/18/coroner-idaho-students-were-stabbed-death-their-beds/?outputType=amp
+ Putin&LukašenkoJedino žvala vlada sigurno..
Pa dobro, sa separatistima mora oštro, jer inače cepanju ne bi bilo kraja.Naravno, kad će federalci daq ih pobiju. Srbija kad rešava terorizam onda bude bombardovana.
netacno ali basPa dobro, sa separatistima mora oštro, jer inače cepanju ne bi bilo kraja.
Slažem se. Pucaju na policiju, ubiti ih bez suđenja. I jedno i drugo je terorizam, samo što se ovo srpsko nije tolerisalo jer se amerima tada eto moglo tako.Pa dobro, sa separatistima mora oštro, jer inače cepanju ne bi bilo kraja.