AMERIČKI DEBAKL U SAVETU BEZBEDNOSTI: Odbijena rezolucija protiv Irana, Pompeo pobesneo zbog poraza Vašingtona!

Opet pises nebuloze. Doba o kojem pises je doba SFRJ gde je bila jaka SDB i nista se nije znalo bez njih i pogotovo nisu mogli delovati neki iranski lumeni

Drugo i kao sto sam rekao. Ti Arapi su stigli u Bosnu vise od godinu dana kasnije od ruskih vojnika koji su se borili sa Srbima. Strelkov, ruski oficir i ostali ruski specijalci su bili u Bosni vec u aprilu, to jeste cim je ispaljen prvi metak sto znaci da su stigli i pre samog pocetka rata.

Trece. Sve i jedan Arap koji je usao u Bosnu je usao preko Zagreba i u to u doba HVO-HV vs ARBIH. Tada nije mogla uci vreca brasna u srednju Bosnu ali mogli su uci Arapi jer ih je ubacivao Zagreb. Zakljuci zasto.

I u tom istom Visegradu je pobijeno 3000 ljudi i utome su ucestvovali ti Rusi. To nisu nikakve cvecke.

Broj arapskih vojnik au Bosni je bio oko 400.

Broj iranskih ratnika u Bosni je bio 0
https://www.google.com/amp/s/m.vecernji.hr/amp/vijesti/alija-izetbegovic-mudzahedini-1188748

ako se dobro secam

Japan je napao njih, ne obrnuto.

jel ti zao i Hitlera, zamisli Ruske,Francuske,Britanske i Americke klosare dosli u Berlin da ga okupiraju nicim izazvani
Jeste Japan bombardovao.Perl Herbor,ali to nije bio razlog da oni njima vrata atomskom bombom,vec isto nekim bombardovanjem,na slican nacin.I to vojni objekat.Hitlera mi nije zao nimalo.Kada bi mogli da ga nadju i otkopaju,zasluzio je da ga opet obese.

Заслужили су Јапанци и горе. Постоји разлог због кога их памте по ужасном злу баш сви који су дошли у контакт са империјалном војском, од Филипинаца и Вијетнамаца преко Кинеза, Руса, Папуанаца и Малежана, па до заробљених савезника.

Јапан је пола века био невероватно омражен у источној и јужној Азији због свега што су радили.

Није чудно, међутим, да неки не сувише паметни Србин сабере 2 и 2 и дође до 7500000000.
Sigurno je tako,jer su i oni napali Perl Harbor bez objave rata.I tu je pobijeno dosta civila,ali ameri su pobili generacije i geberacije.I dan danas se neka deca radjaju bolesna od posledice atomskih bombi.Hteo sam reci,da ameri nisu ni malo zlatni po tom pitanju,a ovamo prodaju neku demokratiju.

Back