Torrente Bgd
Buduća legenda
- Poruka
- 34.549
Da li vas je dirnulo sto je americki ambasador i osoblje njegove ambasade polozile venac zrtvama NATO agresije u Tasmajdanskom perku?
Ja sam ganut.A vi?

Ja sam ganut.A vi?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li vas je dirnulo sto je americki ambasador i osoblje njegove ambasade polozile venac zrtvama NATO agresije u Tasmajdanskom perku?
Ja sam ganut.A vi?![]()
Ja sam ganut.A vi?![]()
Ja sam ganut.A vi?![]()
Па се још уозбиљио, "умусио к'о прасе кад' пиша", па онако са "пијететом" - полаже венац - мамицу им фашистичку!Da li vas je dirnulo sto je americki ambasador i osoblje njegove ambasade polozile venac zrtvama NATO agresije u Tasmajdanskom perku?
Ja sam ganut.A vi?![]()
Ja sam ganut.A vi?![]()
Ja sam ganut.A vi?
Ja sam tronut, do suza....njihovo licemerje nema kraja...
O je samosluzbenik svoje Vlade.Radi covjek svoj poso-Vise me zanima da li on, kao covjek, zna uopste kome polaze cvijece i zasto.Da li su ga imalo dotakle sudbine male Milice i ostalih poginulih?
Они су створили олују, помогли усташама да прогнају све србе из крајине, отели косово у коме срби живе као у конц логорима и стрепе сваког дана да буду убијени, осирумашени уранијум оставили по Србији и БиХ где срби живе. Лицемерне битанге.
ni nashe licemerje ne zaostaje nije frka ko je izginuo pod bombama kad mu se zavuku u archm i pozicija i opozicija za par miliona ako nije greda za jadnu Srbiju
Alo, polozio je venac kolateralnoj steti...shvatas li kakva su to licemerna g.o.v.n.a kad su ljudske zrtve nazivali kolateralnom stetom a sada polazu venac....
Amerikanci su potrosili velike pare i trud da sruse balkanskog kasapina, pomrse konce velikosrpskim sovinistima, zastite albansko stanovnistvo od genocida i uvedu demokratiju, transparenciju, civilno drustvo i druge tekovine na ove prostore.
Umesto hvala da im kazete, vi im stalno nesto prebacujete.
Necete vi meni nikad u evroatlantske integracije, aja.
iznenadio bi se koliko bi patriote bolelo dupe za sve zrtve osim njih samih samo da im se zakotrljaju neki dolari postali bi zapadno orijentisani i plavi i zuti i ceo spektar politickih boja
i to ne prema EU vec USA
na prichi i na secanju su svi jaki tamoneki
a dupli standardi i licemerje nisu obelezje samo stranih politika i strene zemlje ima kod nas toga za izvoz
ni nashe licemerje ne zaostaje nije frka ko je izginuo pod bombama kad mu se zavuku u archm i pozicija i opozicija za par miliona ako nije greda za jadnu Srbiju
Ja sam zgađena. Bila sam sigurna da će imati toliko pristojnosti da bar juče ne izlazi iz svog bunkera.
S druge strane, kad nije proteran iz zemlje 18. februara 2008. rano ujutro, neka ga, neka se ruga našim žrtvama.
невероватно,добро да нам не траже да им платимо сваку бомбу с којом су нас гађали,мада све је могуће у једној земљи сељака