AMERIČKE NOVINE PIŠU DA SU MANASTIRI NA KOSOVU GRČKI

Što vas to iznenađuje,kakva nam je vlast i ona će to da potvrdi.
Pa Grci su ukrali srpsku istoriju kao i hrvati.
Zašto jednostavno ne reći za ovo što i jeste - lupetanje.

A taj veštačko stvoren budalast narod koji sebe naziva amerima,šta oni znaju,samo ono što im napravi Holivud,pa misle da je to istorija.Rambo... i drugi likovi.
A ovo jeste uglavnom tačno, samo je opet kod vas nadripatriota problem, što ne vidite da vaši idoli jesu upravo - amerski ljudi.

A ono što si ti napisao, zapravo tvoj motiv za pokretanje teme nije bilo ovo što sad kažeš o tome zašto oni ti pišu, jer je to ionako "otkrivanje tople vode", nego da bi opljunuo po DS. Ali nisi shvatio u čemu je bila moja glavna opaska, ono što nema i ne bi trebalo da ima veze ni sa jednom vladom, ni sa režimima, a niti s našim lobijem, a to je, da - mi Srbi, treba prvo sami da dobro znamo šta je naše, ako je tako ne može nam ga niko oduzeti.

Shvatam ja tebe jako dobro jer kod tebe je bitno samo da znaš šta je Srpsko i da smatraš da ono što je u tvojoj glavi ne može ti niko oduzeti. I za to si u pravu jer niko neće kopati po tvojoj glavi.Nego reci ti meni gde je nestala hrabrost da se boriš ako zatreba za ono što je naše a ne samo da pričaš u prazno.:super:

Grci su imali slavnu istoriju kad su Srbi sa Hrvatima i ostalim Slovenima smrdeli u ukrajinskim mocvarama. Vera koja se slavi tim manastirima, liturgija koja se drzi, arhitektura tih zgrada, sve od popove kape do oblika krsta je kompletno preuzeto od Grka, tj. od Vizantije.

Ne znam sta bih ti rekao a da te ne uvredim, tako da necu reci nista vise.

Stani, ti nisi upucen u tu novu srpsku istoriju? (Obrati pazhnju na ovo "novu istoriju"...)

Si ti chuo za Nina Belova/Ninusa/Nimroda koji je pre 4000 godina imao drzhavu od Indije do Italije?

Ili Serbona/Sargona od Akada...?

Ili Aleksandra Treceg Karanovica/Aleksandra Makedonskog...?

Mnogo ti josh imash da uchish...

Shvatam ja tebe jako dobro jer kod tebe je bitno samo da znaš šta je Srpsko i da smatraš da ono što je u tvojoj glavi ne može ti niko oduzeti. I za to si u pravu jer niko neće kopati po tvojoj glavi.:
Aha, ipak razumeš, znači, samo se, tu i tamo, "praviš nevešt".:think: Ali, zar nije to najvažnije u svemu?
Nego reci ti meni gde je nestala hrabrost da se boriš ako zatreba za ono što je naše a ne samo da pričaš u prazno.:super
Ako neko priča u prazno, i širi demagogiju, onda su to upravo oni koje ti politički simpatišeš.

Dožive i ovo Srbija da Američke novine pišu i lažu kako su manastiri kao što su Dečane i Pećka Patrijašija Grčki a ne Srpski.DŽamije se masovno grade po Kosovu a Srpske svetinje se prepisuju drugim civilizacijama.Šta reći na kraju osim postaviti pitanje svakom Srbinu a glasi...Da li smo uopšte zaslužili sa ovakvom vladom DS da se nazivamo zaštitnicima i borcima za spas Srpske vere i kulture?http://www.politika.co.yu/rubrike/tema-dana/CHiji-su-srpski-manastiri-na-Kosmetu.sr.html

slobo slobodo

Back