B1/B2 viza sluze iskljucivo za turizam ili poslovne posete. Tako da ti nisi nista pogresno napisao: ides da posetis brata. Problem je sto covek sa druge strane stakla ima svoj rezon a to je da je brat idealna osoba da ti pomogne u nameri da ostanes u SAD. U aplikaciji moras da navedes brata, ako ne navedes - to je vec krupna laz. Vec su te jednom odbili zbog toga sto si rekao da ides kod brata - odbice te i drugi put. Nije nimalo lako reci sta da uradis. Jedino je sigurno da treba da promenis strategiju. Mozda da drugi put odes bez supruge i trazis poslovnu vizu? Lakse ces dobiti vizu sam a kad se vratis iz USA u roku koji je propisan, supruga ce lakse dobiti vizu. Sedni i napravi dobar plan, to niko ne moze da ucini umesto tebe.
Razumijem te u potpunosti,samo me zanima sto onda navode tamo u svojim koracima za dobivanja vize sta sve treba donijeti i prikazat za dokaz da ces se vratit. Nadam se samo da im nije stalo do one takse koje se uplati za vizu,ako im je do toga stalo i cilj da dobiju samo novac onda smo mi za njih AMERIKA.