Hmmm ta neizvesnot dobro si rekla...ne da ubija,nego kolje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hitno mi je potrebna pomoc!
Dosao sam u ameriku sa turistickom vizom B1/B2 na 3 godine a prvi boravak mi je odobren do juna. Hteo bih da se prebacim na studentsku vizu dok sam jos uvek ovde.
Da li postoji mogucnst za tako nesto i kolike su mi sanse da to ostvarim?
Na koji nacin to mogu izvesti tj. sta mi je potrebno od papira?
Nadam se da ce neko imati pozitivan odgovor na moja pitanja.
Hvala

Imam ja! Nikad!

RVENSTVENO KOD SUPER DRUGA,ALI I NJEGOVA MAMA I OCUH I BRAT SA PORODICOM ISTO ZIVE TAMO I DRZAVLJANI SU AMERICKI.
Nakon zakazanog intervjua,uplatila sam 131$ u Rajfajzen banci i to je to. U Ambasadi su bili neverovatno ljubazni,kulturni,fini,na nivou!Odusevili su me. Prvo su mi proveravali papire,onda sam morala da skinem kais i da prodjem kroz detektor...sve je bilo ok.Nakon toga u cekaonicu.Prozvali su me na salter,pregledali papire,vratili ono sto nije potrebno i pitali me sta radim,cime se bavim i rekli mi da sacekam.Nakon toga su me opet zvali da dam otiske prstiju-svih 10!!!
Opet cekanje......I na kraju,opet su me prozvali da dodjem na salter.Razgovor je trajao 30 sekundi,postavljeno mi je pitanje kod koga idem i u koji grad,pogledala mi je index sa faxa i pozelela srecan put.Viza se uzima dan kasnije i to je to.Samo bez nervoze,budite opusteni i iskreni! Pozdrav svima i zelim Vam mnogo srece!!!!