Američka hegemonija se okrenula naopačke: Vašington gubi vodeću ulogu u svom dvorištu, prkose mu čak i manje države

Auuu, a vidj deder karte🤣🤣🤣🤣 Jel bilo toga i kasnije? Poslije 1989.?🤔
Njemacka elita je ostala kao uvjek samo tu prave se od 1945 neki demokrati,
fasisti su bili i ostali, preko eu su htjeli da postanu supersila iste ciljeve imaju kao ispod Hitlera,
samo sakriveno, gdje smiju iziviti svoj fasizam vidjelo se protiv Srba, naravno to olos iz usa zna,
to je usa za sebe iskoristila njemacki fasizam, ali boji se usa, da ce njemci taj fasizam upotrebe protiv usa, zato usa ima trupe u njemackoj,
samo ce se usa povuci iz evrope, pisao sam zasto, onda dolazi isti problem kao u 1930 ih godina, ako se njemacka prije ne sredi

fasisti su bili i ostali, preko eu su htjeli da postanu supersila iste ciljeve imaju kao ispod Hitlera,
samo sakriveno, gdje smiju iziviti svoj fasizam vidjelo se protiv Srba, naravno to olos iz usa zna,
to je usa za sebe iskoristila njemacki fasizam, ali boji se usa, da ce njemci taj fasizam upotrebe protiv usa, zato usa ima trupe u njemackoj,
samo ce se usa povuci iz evrope, pisao sam zasto, onda dolazi isti problem kao u 1930 ih godina, ako se njemacka prije ne sredi
A postoji li takav latentan program i u ruskom narodu

Da samo čekaju da naprave SSSR

Au ala si se potrudio .. verujem da ti je bilo muka
smislit toliko besmislenih reci ...
Umire Kina i Briks.

A postoji li takav latentan program i u ruskom narodu

Da samo čekaju da naprave SSSR
Putin nije napravijo opet SSSR a vec je na vlasti skoro 24 godine, ko ce doci poslje Putina? Da vidimo
mozda neko, ko nece vise da dozvoli da mu se njemci ni usa seruuuuuu na glavu

Poslednja izmena:
Nadam se da će im USA pokazati mesto, pošto Rusi su uvek bili boleći spram tih podlaca

Svojevremeno su utušili svog cara zbog slepe germanske fascinacije .. ali džaba
Ne znam hoceli to jos usa moci jos za malo godina, ovo sto si rekla uvezi Rusa odlicna analiza

spreče meksičkog predsednika Andresa Manuela Lopesa Obradora da održi planirani vatreni govor osuđujući navodno američko kršenje nacionalnog suvereniteta Meksika.
a jel, da nece mozda rusi da vam garantuju suverenitet [kao mi ukrama, ali kada bi se zayebavali]?

mi smo proglasili vec invaziju, a vi vidite sta cete, znate kako prolaze zemlje koje vrse invazije, NE?

Governor Abbott Orders DPS, TMD To Use Every Available ...​

https://gov.texas.gov › news › post › governor-abbott-o...

Nov 16, 2022 — On Monday, the Governor sent a letter to county judges in Texas explaining his Executive Order that invokes the Invasion Clauses of the U.S. and ...

Imali-nemali ambicija, baš im je sve jedno - nisu supersila, niti imaju kapaciteta da to budu.

Zemlja bez ikakve strateške autonomije koja nam se učinila većom nego što jeste kad je počela da parazitira na raspadu tzv SFRJ. Bogatstvo te ne čini velikom silom koliko god se neki time zanosili - velika sila je država koja je u stanju da svoje interese brani/sprovodi i silom, i da one vitalne zaštiti i uprkos pritisku američke supersile i “bojkotima” i “sankcijama” od EU. To mogu Rusija, Kina, Iran - Nemačka, bez obzira na veličinu GDP -a snage za to nema, niti je izgledno da će se ikad izvući iz zagrljaja pobednika u WW 2 - tu spada i Kina, entschuldigung bitte.

A nije da treba da ih nešto žalimo, baš naprotiv, one svinje Kol i Genšer su nam i navukle Ameriku na vrat.

Ko veruje da je Nemačka “velika sila” nek proveri šta o njima (a i o Japanu) piše Foreign Policy, ove druge otvoreno nazivaju i američkim protektoratom i zapišavaju koliko god mogu. Takođe, uzeti u obzir da to što EU ni sa AV ne može baš nikako da se obračuna nije nešto pouzdan znak da je DE relevantna kao država, osim u odnosu na nas male. Frau Merkel je jako vešto krenula u kidanje lanca, ali sad će Zelena mirno čekati da budu pridavljeni, bezglasno. Ideologiie je u pitanju, Feminismus, i to onaj blesavi, koji ni jedan postojeći, stvaran i ozbiljan problem ženama neće nikad rešiti, ali će pomoći da se i one, kao i svi drugi malo bave same sobom, dok se stvar bude rešavala negde drugde - ovo mi je rekla deklarisana, ogorčena feministkinja, valjda zna devojka o čemu govori.

Sad sam provalio nešto, kako su ovde drugosrbijanci godinama uzdizali moć Amerike, nikom nije palo na pamet da proveri, ali Ameri od tih silnih "baza" po svetu, zapravo ima samo 100 vojnika na Filipinima, a u Singapuru i nemaju ni vojnike, nego bazu, to lažu, nego imaju neku garažu i luku gde mogu da se parkiraju samo kad prodju. Takve objekte inače Kina isto ima po celom svetu preko COSTCO, ili BRI, samo Kina nije nepismena da to zove "bazama".

Biće sređena da se puši, ima tri države u Evropi sa kojima iz rata ne bi izašla bez milionskih žrtava i potpunog sloma, te lude tridesete mogu da otpišu da im ne propadnu.

Mobitel iz BRICS? Pa iPhone 14 joj ni slučajno ne bi škodio, baš se u Kini (“C” u BRICS) proizvodi.

Ne samo što se Iphone 95% sklapa u Kini, nego je i 50% delova napravljeno isto u Kini.

Iphone je kineski proizvod, jer Apple ne plaća nikakve poreze Americi, to je multinacionalna kompanija koja se registruje na Kejmanu ili napravi tako neko drugu organizaciju, rupu u zakonu, i ne plaća poreze nikome.

Ali zato plaća plate kineskim radnicima.

Back