American Staffordshire Terrier

• Začetnik teme Začetnik teme dragance
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
hehe sandrice,hvala ti puno na informacijama,to me je najvise brinulo,posto znam kada dodjem kod druga,on na primer ima pekinezera u stanu,ono je sacuvaj boze kako smrdi,ja stvarno volim pse i rado cu kupiti staforda i odrzavati ga redovno,ali plasilo me je,nece mi doci niko u kucu zbog mirisa posto neki psi uzasno smrde u stanu.....:):)
Inace svi su mi rekli da terijeri manje smrde od ostalih,ok razumem ja da mora da ima neki svoj specifican miris,ali samo da ne pretera:):):):)

hvala ti jos jednom:)

lepo su ti rekli. a i znas sta, kome smeta misris ili prisustvo psa u kuci, ne mora ni da mi dolazi. mozda je bezobrazno, ali ja sam okruzena samo ljudima koji gaje veliku ljubav prema zivotinjama, i kojima ne smeta ni kada im se mina ispovraca u krilo! :rumenko::)

Slusaj zemljace,ja sam pokusao da ti pomognem a ti si i dalje bezobrazan,prevideo sam da su te zanimali treninzi,a ja sam pomislio na dresuru...
Dakle nemoj da budes drzak i bezobrazan...da se ne bismo bezveze ovde svadjali...
A i sto se tice treninga imas o tome na prethodnim stranama,ali tebi ne vredi pricati...

lepo su ti rekli. a i znas sta, kome smeta misris ili prisustvo psa u kuci, ne mora ni da mi dolazi. mozda je bezobrazno, ali ja sam okruzena samo ljudima koji gaje veliku ljubav prema zivotinjama, i kojima ne smeta ni kada im se mina ispovraca u krilo! :rumenko::)

Bas vala, evo veceras, moju Leu su izbacili zato sto su dosli gosti, ja lepo nju uvela u sobu i ona jadna kulirala, posle opet, jedan gost, nije pas za kucu:thumbdown:, jok nego je za ulicu, budale, necu se nerviram!!!

Mi imamo problem sa strinom, koja se prestravljuje od naseg asta. Nema strah od pasa vec samo od asta i bit bulla, jer su joj neke babe rekle da oni kolju ljude. Pritom zena ima psa u stanu. Ali price su ti cudo. Najgora stvar koja coveku moze da se desi od naseg Baka je da te zivog izlize.Mozes na ranu da ga stavis koliko je dobar. I to je tako trajalo, morali smo da ga vezujemo na lanac kad je ona tu. I sad zamislite psa koji se ne vezuje uopste, slobodan je po ceo dan. I onda ga vezes odjednom, on naravno nije svestan da ga vezujes jer se njega neko plasi nego misli da je kaznjen. Zasto bih ja psihicki maltretirala mog debelog i zbunjivala. Tako da sad moze Bog da dodje nema vise vezivanja odkada sam ga demonstrativno skinula sa lanca i sprovela u kucu, i jednom kada nisam dala da ga vezu a ona ostala napolju ispred kapije. Sada se gospodja prilagodjava i kanalise svoj strah kad dolazi u kucu. Naravno ne zelim ni da maltretiram ljude koji imaju panican strah, tako da ga stavim na povodac prosetamo se po dvoristu i ubacim u kucu ili ostavim napolju zavisno gde gosti zele da budu.

Jao vise, sta je tim ljudima, evo ja sam se pre neki dan raspravljala sa covekom koji ima retrivera, kao to su opasni psi, aman covece, opasniji si ti od njega!!!
Znas sta, ja sam tako Leu jednom sklonila od drugarice koja se ne plasi a smetaju joj dlake, i sad me grize savest, nikad nikad vise svog psa, koji je deo mene i moje licnosti necu sloniti zato sto se neko plasi ili gadi, ne mora da bude sa gostima,ali zbog gostiju napolju sigurno biti nece!!!

Znas sta,ako se neko plasi,ili gadi dlaka,ili jednostavno ne voli zivotinje (iako za mene takvi ljudi onda ne vole ni ljude),mislim da ih u tom slucaju treba skloniti od njih,ali svakako ni slucajno izbacivati iz kuce....jer stavi se ti u neku takvu poziciju dodjes kod nekoga a on radi nesto sto ti smeta,glup primer ali recimo pusta papagaja a ti alergicna na perije,ne znaci da ti nisi njemu prijatelj ako ti nesto smeta,jednostavno neko ima strah od pasa i ja to postujem....Ali svakako ne izbacivati pse napolje...:)
pozdrav

E pa znas sta, i mene su psi napadali, par puta sam bila izujedana, pa sam se plasila pasa da kad ga vidim ukocim se, ali sam sama sa sobom resila neke stvari...
Plasim se mraka pa u mraku spavam, nije nego!!!
Necu da je maltretiram, ako pocne da pravi gluposti onda cu je samo "oterati" na mesto, al sve ostalo ne prihvatam!!!
Komsinica je imala 2 pita, dodje joj prijateljica i pocne da joj prica kao pas je prljav, ja se plasim, kako mozes to je opasna zivotinja bla bla, ova lepo otvori vrata i izbacije uz reci da je taj pas kad se okotila u najvecoj krizi `93-94. odhranio i da joj nije ni vrata otvorila a kamo li pitala kako su joj deca!!!
Jeste to malo preterano, ali bih ja u nekoj situaciji isto reagovala!!!
No, decko je kod Djeram pijace izgubio AST-a, pa ako neko slucajno nadje neka javi!!!

Jao vise, sta je tim ljudima, evo ja sam se pre neki dan raspravljala sa covekom koji ima retrivera, kao to su opasni psi, aman covece, opasniji si ti od njega!!!
Znas sta, ja sam tako Leu jednom sklonila od drugarice koja se ne plasi a smetaju joj dlake, i sad me grize savest, nikad nikad vise svog psa, koji je deo mene i moje licnosti necu sloniti zato sto se neko plasi ili gadi, ne mora da bude sa gostima,ali zbog gostiju napolju sigurno biti nece!!!

pogledaj sta ti pise, GRIZE TE SAVEST JEEE.. znaci pises gluposti ovde , a ti dust legend POJMA NEMAS samo ti to mogu reci , a pravis se kao nesto znas i to..

pogledaj sta ti pises, GRIZE TE SAVEST JEEE.. znaci pises gluposti ovde , a ti dust legend POJMA NEMAS samo ti to mogu reci , a pravis se kao nesto znas i to..

vilus imas zivce za medalju :D
a sto se piva tice DulsTheLegend pa ja nesto mislim da ne moze da skodi u manjim kolicinama, kao sto ni coveku ne skodi, druga stvar bi bila da pije tekilu, jeger, viski ili tako nesto :) ajde da vas cujem, vase misljenje molim!!

Back