Swedman
Zainteresovan član
- Poruka
- 199
Savsena je uzivancija gledati stafforde kada trce u punom speed-u.
Rapsodija snage, pokreta i aerodinamike - savrsenstvo.

Rapsodija snage, pokreta i aerodinamike - savrsenstvo.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a, joj judi preslatki su......![]()
Nema sta, prava "mrvica" :-)
Zar to nije previse za njegov uzrast?
3-gde bih mogao da nadjem americkog staford terijera za 50e ili na poklon?
drug mi ima staforda starog 4 ipo meseca i ima vec 23 kila i 45cm u grebenu veterinar nije verovao kad ga je video to ce stvarno biti ogroman staford...
Za 50e?!?!? Pa Za te pare možeš samo škart da njađeš.
Biće to naj običniji pas koji će samo da podseća na AST
Ako želiš pravog.. onda moraš da izdvojiš malo više para.![]()
Ako tako nastavi moze i da ne bude staford![]()
ortak mi je iz razreda prodavao staforda za 50e
inace njegovi su bili belo braon.....
tako da ne pricaj kad ne znas...a pitam vas a ne njega jer nece skoro da ima stenad....
![]()
ortak mi je iz razreda prodavao staforda za 50e
tako da ne pricaj kad ne znas
Ovo nisam ja rekao nego čovek koji drži odgajivačnicu.I on se sigurno bolje razume.Takvi kerovi nisu pravi AST i neće ninašta ličeti.Oni nemaju pedigre a to je jako bitno kod ovakvog psa!
Zar nije bolje dati malo više para pa kupiti kuče gde su oba roditelja šampioni.Pa samim tim ćeš znati šta si uzeo i kako će ispasti.
Ovo je bukvalno koliko para toliko muzike.
Uostalom mene uopšte ne zanima šta ti kupuješ.Ja bar znam kakvo mene kuče čeka.![]()
Šampionskog porekla!
sve zavisi kako ko cenu stavi ali sa pedigreom kaviletatan staford nemas ispod 350 eura o sigurno
Batice ne dopada mi se tvoj ton i nastup.a vi se lozite odma....![]()
pozzz svima imam par pitanja pa ako bi mi neko odgovorio bilo bi super
1-dali mogu da se seku repovi ili je to bespotrebno?
2-kada se seku usi?
3-gde bih mogao da nadjem americkog staford terijera za 50e ili na poklon?
4-dali se razlikuje nega do prve godine zivota muzjacima i zenkama?(posto kod labradora ima manje razlike-zenke moraju vise proteina i cesce kod veterinara na preglede)
5-kome mogu da se obratim za kupovinu MUSKOG americkog staforda bez papira i pedigrea....
6-ko mi odg castim ga sa chupa chupsom)))
Ovo nisam ja rekao nego čovek koji drži odgajivačnicu.I on se sigurno bolje razume.Takvi kerovi nisu pravi AST i neće ninašta ličeti.Oni nemaju pedigre a to je jako bitno kod ovakvog psa!
Zar nije bolje dati malo više para pa kupiti kuče gde su oba roditelja šampioni.Pa samim tim ćeš znati šta si uzeo i kako će ispasti.
Ovo je bukvalno koliko para toliko muzike.
Uostalom mene uopšte ne zanima šta ti kupuješ.Ja bar znam kakvo mene kuče čeka.![]()
Šampionskog porekla!
Pele, sleduje te chupa chups od coveka
Batice ne dopada mi se tvoj ton i nastup.
"Banuo si" sa tako banalnim pitanjima da ne ostavljas neki utisak savesne i
zrele osobe... kao tvoj ortak prodavao pa ovo pa ono. Zasto onda ne pitas njega da ti se raspita ili sacekaj da opet ima neki okot +
daj i njemu onda chupa chups.
Ne znam sta ti je Nebojsa nesto lose rekao... a ti odma delis ljude po "debljini" dzepa cccc
i kao ovi koji plate 50e to su extra ljudi za pse a oni koji plate npr. 350e e oni su
manekeni i nemaju veze sa psima.
Ne sporim tvoju zelju za ovom rasom samo te molim da se dobro informises i pripremis
za dolazak ljubimca.
Btw: Stafford-ima se ne kupira rep , postoje izuzetci ali to su recimo zdravstveni ili problemi sa npr. anomalijom repa ili bolesni mozak gazde.
Pozz
Evo i mog polu laickog odgovora.
1. Ja mislim da im se repovi ne seku. Imas na netu i zasto. Al u to sam uverena 100%
2. Seku im se usi dok su stenad al ne bas mala (ima i strucnih odgovora, al eto da i na to odgovorim)
3. E ja sam nasla stene za 50E i rado bih ga uzela jer znam roditelje tih stenaca pa sam sigurna sta dobijam. (al iskljucivo u tom slucaju) al se jos uvek dvoumim, jer bi uzela neko sa papirima, jer mi mozda nekad dune da ga izvedem na izlozbu. (al ne mora da znaci)
...evo bukvalno mesec dana sam za racunarom i gledam stenad, cene se krecu 200-400 evra. Meni ne bi bio problem ( jer sam blesava za njima, a radim) da dam i 400 evra za stene al mojima bi i oni to nikad ne bi dozvolili.jer oni ne znaju kako se krece cena u Srbiji, znaju za Uzice u kome je Pit i Staford isto pa ti vidi kakva su stenad i koje su cene (50-100 prosek)!!! U svakom slucaju ne zurim i necu uzimati stene na silu, ima vremena, to i tebi predlazem.
Al ti kazem da sigurno za te pare mozes naci stene, al kakvo?U kakvim je uslovima raslo, ko su mu roditelji, jel primilo vakcine kako treba i jos hiljadu pitanja....
A i na kraju krajeva ovo je rasa sa kojom ne treba zuriti i uzimati bilo sta, pa da se kajes posle.
(mozda sam ovo glupo napisala al to je moj odgovor na pitanje)
4. Mislim da se ne razlikuje, jer ako negujes zensko moras negovati i musko isto, mozda su samo vitamini i ostala cuda razlicita. (al, eto, i tu je bitan dobar odgaivac koji bi te uputio sta i kako treba da dajes stenetu) a ima toliko tema na internetu o ishrani i nezi AST-a, sve se nauci!
5. Mozes kome hoces da se obratis (ima prodavaca puni oglasi) , najbolje nekom proverenom odgaivacu, pogotovo ako poznajes nekog ( ja bi u tvojoj situaciji sacekala tog tvog poznanika)
6.Cekam chupa chups (zar mislis da bi ovoliko pisala a da ne dobijem neki poklom)![]()
....a i ovaj sto me isprozivao nije nikako bolji jer je jos na kevinoj i caletovoj sisici i ne zna kako je raditi i zaraditi makar 50e za stene nego se tu proteze i siri kao da je rokfeler!
...on ni ne zna sta je mesalica ili cirkular ili brusilica
..reci njemu jer je prvi poceo da proziva i da mi se smeje sto nemam vise od 50e na bacanje za kera...
Batice ne dopada mi se tvoj ton i nastup.
"Banuo si" sa tako banalnim pitanjima da ne ostavljas neki utisak savesne i
zrele osobe... kao tvoj ortak prodavao pa ovo pa ono. Zasto onda ne pitas njega da ti se raspita ili sacekaj da opet ima neki okot +
daj i njemu onda chupa chups.
Ne znam sta ti je Nebojsa nesto lose rekao... a ti odma delis ljude po "debljini" dzepa cccc
i kao ovi koji plate 50e to su extra ljudi za pse a oni koji plate npr. 350e e oni su
manekeni i nemaju veze sa psima.
a ovom burzuju tesko palo jer je video da je mogao da kupi 7 stenadi SA BUVLJAKA sa papirima za cenu jednog SAMPIONA i sad mu krivo350:50=7
![]()
Ako hoćeš baš da znaš staford koji ima više od 80% belog je loš pas.I to su škartovi!Ne vređam samo kažem jer je to tačno......najredji staford posle celog belog je taj od mog ortaka(CEO BEO OSIM MALO PAR MESTA GDE JE BRAONKAST)...ima rodovnik i papire i sve sta ide....i davao ih za 50e....
bratic ne patim ti ja sto se tice SAMPIONSKOG ili obicnog porekla....ja da treniram svog kako ti kazes SA BUVLJAKA a ti svog da samo tovis i da ga ne setas nigde ljudi ce gledati u mog(kera) a ne u tvog....jer keru treba posvetiti paznje,setati ga,starati se o njemu i zeleti sve to a ne ko robot da ga treniras pa to je ker ***** mu mater....ae tebe ja da sutnem svaki put kad ne poslusas U BOKS!!!!...jel bi ti bilo lepo????
videcete kakve je SAMPIONE prodavao za BUVLJACKU CENU!!! pa se onda ti care grizi.....
a sto se tice odgaivacnica....hah...isto njesra drugo pakovanje....