Hranim ih ja vec drugu nedelju, al mi sve nesto bilo zao kao nece znati da sazvacu pa sam mlela granule. Al sam shvatila juce da mi nesto fali sa mozgom jer oni imaju zubice i mislim da ih svrbi, pa im sada dajem nesamlevene. A koliko puta dnevno da jedu? Ja sam pre neki dan izbrojala sa sisanjem da su jeli 10 puta. Danas bez sisanja 4-5 puta. I posto sam ih odvojila od Lole jer bezi od njih kao djavo od krsta, uvece im ostavim hranu oko ponoci, kad se probude u toku noci da jedu ako su gladni, a preko dana ne ostavljam na raspolaganju. Naucili su se da cvrce ujutro da ih iznesemo napolje na travu.
Juce sam joj gledala pikicu nakupilo se krvi unutra, pa sam izvlacila stapicem za usi i cistila okolo hidrogenom sto se zgrusalo. Pa je bas curelo (veterinarka mi je rekla da je bolje da curi nego da se skuplja unutra), danas sam pogledala i cista joj je pikica unutra. Jos par dana mora pije antibiotike. Panicila bih inace ali se bas ponasa normalno, opet mljacka kad je mazim, igra se itd....Stenci imaju mesec dana i +- 2kg, neki imaju 1900g a neki preko 2kg, jel to ok tezina? Ili da pojacam hranu. Mnogo smaram ali imam jos jedno pitanje, ja bih radije da im svakom pojedinacno dam AD kapi da budem sigurna da su svi dobili. Kanula bih na granulu i sl. Koliko kapi sme jedno stene da dobije dnevno?