jamal99
Aktivan član
- Poruka
- 1.509
Moram ovo podeliti sa vama, jel mi zavidite?
znaci previse ti zavidim...

sestra (12 god.) se toliko odusevila kad je videla slike da ne mogu recima da opisem...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moram ovo podeliti sa vama, jel mi zavidite?
Hoce, bice to krupan decko ali dobrica, vec se vidi, a sta ce biti sa usima odlucice buduci vlasnik.
Swedman ako dodjem do kosutnjaka jel bi dosao sa Dzingijem? Vi nas znate, necete se zgranutiDa ne jurcam okolo ljude sa psima koji beze od nas...
imam pitanje u vezi sa belim stafordom.
da li staford koji je skoro skroz beo moze da se povede na izlozbu da dobije ocenicu?
hvala svima koji odgovore!
Zanima me da li je neko cuo nesto o uzgajivacnici "Enagreen" iz Beograda? Treba da im se okoti zenka americkog staforda, pa razmisljam da odem da rezervisem jednog muzjaka. Napisite sta god da ste culi, dobro ili lose. Hvala!
Nazalost beli staford kod nas, tesko da bi mogao da bude ocenjen sa vise od petice, dok u USA ima belih sampiona... Tako je nazalost i ovaj prikazani beli pas, ocenjen u KSV, umesto na izlozbi, bas zbog toga da se neki "pametnjakovici" ne bi sprdali s njegovom bojom...
Inace koliko mi je poznato, ovaj pas, u priplodu jos nije dao skroz belo stene, ali nazalost njegovi potomci ih daju, a to je vec neizbezno...
Evocati ti je vec dala direktan odgovor, a ja bi ti savetovao da se ne zaleces... Cak i neka na papiru extra legla, ne moraju uvek biti ono pravo... Moj ti je savet, da secekas da stenci doguraju do pet nedelja, pa onda kreni u obilazak i trazi ono sto ti se svidja... Sad su teska vremena, pa retko kod koga stenci budu rezervisani cim se ostene (kao sto vecina pricaju), pa nema potrebe da zuris... Obidji stence, vidi uslove u kakvim su odgajani, pa zakljuci sam sta ti je ciniti...
U pravu si, sacekacu malo da porastu pa cu onda odabrati.
@evocati ja sam odmah pogledao da li je ima na sajtu KSS, i posto je nema okrenuo sam KSS i zena koja se javila mi je rekla da uopste ne mora da bude uzgajivacnica na njihovom spisku. To mi je bilo cudno, ali sam poverovao kada mi je rekla: "ja uzgajam dobermane, pa ni mene nema na spisku". Cudno, ali tako mi je rekla. Hvala u svakom slucaju!