Cosmopolite
Zaslužan član
- Poruka
- 105.979
Haha
Ja sam imao malo slabiji Athlon x2 4600 , lepo me sluzio tada.
Ja sam imao malo slabiji Athlon x2 4600 , lepo me sluzio tada.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Kada firma ima dobar proizvod ona trazi pare za to. Recimo taj amd procesor je kostao 1000 dolara. jer je u to vreme bio najbolji. Da je juga opstala mozda bi elektro nis pravio procesore. Danas verovatno bi izasao cip koji radi na 40 mhz.Ma super je konkurencija ... steta sto nema i treceg igraca
Nece AMD sigurno da ugrozi mnogo Intela, ih ... lisice su to ...
Setimo se tako i da je ATi nekada imao jace graficke od Nvidije ... danasnjim "gejmerima" to deluje kao laz.

znam bili su jako trazeni u svim zemljama sveta. bukvalno se cekalo danima da bi se stiglo u red.Evo opterecenost Jugom
Juga je onda sklapala racunare domace proizvodnje a danas motate kablove ... uspeh ? haha
Pogledajte prilog 567843
To je pustanje moje maste na voljuKako si onda dosao do 12 treda ako ima 2 logicka po jednom jezgru a pominjes 4 cores...
Tako je vec godinama od FX-a ako pominjes vec 4c / 8t sto je kod FX8xxx pa nadalje ... samo im marketing bio cudan.

Koliko je bio bolji od prve generacije,3%?
Bolja je dosta za gejming. Sad nas ocekuje 30mb kesa . Ja trenutno koristim i7 2600. Osetno je slabiji od 3770. Ali reko da probam.Isfolirali su Ryzen 2000Koliko je bio bolji od prve generacije,3%?
To su uradili čisto zbog zarade. A sad odjednom skok trece generacije 15%..igraju i oni igru zbog para.
Ultrasparc T1 iz 2005 to ima.Zamisljam procesor od 4 fizicka plus 8 logička![]()
Leaked Ryzen 5 3600 Benchmark Claims Better Single-Threaded Performance Than the Core i9-9900K
https://www.tomshardware.com/news/amd-ryzen-5-3600-benchmark-beats-core-i9-9900k,39768.htmlThe benchmark and result database Passmark (also known as cpubenchmark.net) recently added the six-core, 12-thread Ryzen 5 3600 to its ranks and, if these results are accurate, the performance is nothing short of incredible. The Ryzen 5 3600 seemingly matches the performance of the Core i9-9900K (which has two more cores) in multi-threaded testing and actually beats the -9900K in single threaded tests (beating the 2700X by 36%), making the Ryzen 5 3600 the fastest single-threaded CPU, according to Passmark.
https://www.anandtech.com/show/14605/the-and-ryzen-3700x-3900x-review-raising-the-bar/20When it comes to gaming performance, the 9700K and 9900K remain the best performing CPUs on the market. Even without an IPC advantage anymore, Intel's high clockspeeds and supporting elements such as the core ringbus still give them the best performance in the kind of lightly-threaded and tightly-threaded scenarios that games often follow.
Ne znam cemu toliki hate,..?Jasno je kao dan da niko tj. malo ko nije menjao Ryzena 1 za 2, ali neko ko je kupovao NOV processor-mogao je da dobije za malu razliku u ceni dosta bolji CPU! U I tih 3 % nisu samo 3 %...reseni su neki problem sa RAMom, bolja je podrska za njih,a seriseri koje znam mi kazu da je prvag generacija imala BRDO reklamacija, dok druga dosta manje… Meni kod trece gen vise smeta sledece-cak I ko bi hteo da menja 2jku za 3jku-da bi iskoristio pun potencijal-PCIe 4.0 itd-treba ti NOVA ploca...drasticno skuplja!!Ja cu moj 2600 X menjati-AKO I KAD cena 3700 X ili 3800x padne npr...za 20, 30 % od sadasnje… Po ovim cenama?Ne pada mi na pamet...dacu isto para za 3600 X kao srto sam dao za 2600X-i jos izgubiti dok preprodam moj...Isfolirali su Ryzen 2000Koliko je bio bolji od prve generacije,3%?
To su uradili čisto zbog zarade. A sad odjednom skok trece generacije 15%..igraju i oni igru zbog para.